ramme

Oplevelser for grupper

ramme

Er I en gruppe, der har arrangeret et besøg i ZOO og har lyst til at opleve Haven på en anderledes måde, så tilbyder vi flere forskellige arrangementer. Prøv en af ZOOs gruppe-oplevelser og lær for eksempel, hvorfor bavianers bagdele er røde, hvorfor de forskellige anlæg er indrettet som de er og prøv at fodre vores pingviner eller giraffer. Mulighederne er mange og vi hjælper jer gerne med at planlægge, hvordan jeres besøg i Haven skal se ud. 

ramme
Guidet tur i ZOO
Guidet tur i ZOO

Har du nogensinde undret dig over, om ZOO er mere end bare en samling dyr, eller hvad det kræver at holde eksotiske dyr i fangenskab? Så kom med på en guidet tur i ZOO.

Kryb og kravl
Kryb og kravl

Lyder et møde med slanger, øgler og kakerlakker spændende, eller rejser hårene i nakken sig på dig og dine venner? Vi tilbyder jer en spændende mulighed for at møde dyr, der ofte vækker stærke følelser i rolige og trygge rammer.

Dyst i ZOO
Dyst i ZOO

Er du klar til at dyste mod kollegaer, familie og venner på underholdende og udfordrende vis? Dyst i ZOO giver jer mulighed for selv at sætte hold, hvor I stilles over for en række sjove og lærerige opgaver, der skal løses for at nå frem til svaret på den endelige gåde.

ramme
ZOO efter lukketid
ZOO efter lukketid

Besøg ZOO og oplev den helt særlige, rolige stemning, der sænker sig over Haven efter lukketid. På en rundvisning i ZOO efter lukketid oplever I den særlige forvandling fra dag til nat i dyreriget.

Få besøg af ZOOs dyr
Få besøg af ZOOs dyr

Zoologisk Have har igennem mere end 25 år besøgt biblioteker, foreninger m.fl. med levende og eksotiske dyr. Når I får besøg af ZOOs dyr, får alle deltagere mulighed for at komme helt tæt på kakerlakker, vandrende pinde, slanger og andre dyr.

ramme