ramme

Organisation, mission og vision

ramme

ZOOs bestyrelse

Jørgen A. Horwitz, formand

Peter Nymann-Jørgensen, næstformand

Karim Nielsen

Lars Ive

Lene Vestergren Rasmussen, medarbejderrepræsentant

Lise Ryevad

Simon Strange

 

ZOOs mission

Vi er sat i verden for at fremme naturbevarelse. Det gør vi gennem inspiration og opdagelser for vores gæster i Zoologisk Have København.

Vi bidrager aktivt i det internationale arbejde med at bevare dyrearter og naturområder.

Vi øger interessen for og forståelsen af naturen og dens mangfoldighed. Det gør vi ved at byde vores gæster indenfor i en have fyldt med vedkommende og aktiverende formidling og underholdende opdagelser. Og ved at engagere os aktivt i naturbevarelse i ZOO og ude i verden. For jo flere gæster, som finder vejen til Zoologisk Have København, jo flere midler har vi til at engagere os i naturbevarelse både i ZOO og i resten af verden.

Alt, hvad vi gør, er baseret på et videnskabeligt grundlag.

 

ZOOs vision

Vi skal være kendt og respekteret som en af verdens førende zoologiske haver indenfor forvaltning af dyrebestande, avlssamarbejder og naturbevarelsesprojekter med langvarig effekt og betydning.

Vi er kompromisløse med vores høje standard for dyrehold og dyreanlæg.

Vi er en førende kulturattraktion, hvor fascinerende formidling, begejstret værtsskab og opdagelser, der bider sig fast, underbygger den mindeværdige gæsteoplevelse.

Zoologisk Have København skal altid være internationalt kendt og respekteret for at have de mest motiverede, kvalificerede og veluddannede medarbejdere i branchen.

Gennem vores unikke fremvisning af dyr, arkitektoniske byggerier, events og spisemæssige oplevelser transformeres oplevelser til opdagelser i Zoologisk Have København på niveau med de bedste i verden.

 

Samarbejde

Samarbejde med andre internationale organisationer er en væsentlig del af Zoos arbejde med forskning og naturbevarelse. Zoo er medlem af adskillige toneangivne organisationer og forsøger derigennem at sætte sit præg på de globale indsatsområder.

Her kan du finde henvisninger til yderligere information om organisationerne.

EAZA, European Association of Zoos and Aquaria

CBSG, Conservation Breeding Specialist Group & CBSG Europe

Species360

IUCN, International Union for Conservation of Nature

IZE, International Zoo Educators Association

ramme
ramme
Godkendende myndighed

Kontaktoplysninger om godkendende myndighed:

Fødevarestyrelsen

Stationsparken 31-33

2600 Glostrup Tlf.

nr.: 72276900

ramme