ramme

ZOOs mødepakker

ramme

ZOO er en inspirerende kulisse til fordybelse eller sceneskift i et travlt program, uanset om du booker en oplevelse med en dyrepasser, nyder udsigten fra vinduerne eller blot spadserer en tur i pauserne. Alle vores mødepakker giver jer adgang til ZOO i Havens åbningstid.

ramme
Halvdagsmøde
Halvdagsmøde

Ønsker I en anderledes start på dagen, eller vil I gerne ud af huset i nogle timer? Et halvdagsmøde i ZOO skræddersys efter jeres ønsker til starttidspunkt. Vores moderniserede mødelokaler har udsigt til blandt andre løver, flamingoer, isbjørne, pandaer og kameler. 

Dagsmøde
Dagsmøde

Hold jeres næste møde i ZOO og få et oplevelsesrigt dagsmøde, som I sent vil glemme. Alle vores lokaler er udstyret med professionelt AV-udstyr, og I vil kunne nyde udsigten til enten løver, flamingoer, isbjørne, pandaer eller kameler.

Dagsmøde med middag
Dagsmøde med middag

Hold jeres næste møde i ZOO og få et oplevelsesrigt dagsmøde med middag, som I sent vil glemme. Alle vores lokaler er udstyret med professionelt AV-udstyr, og I vil kunne nyde udsigten til enten løver, flamingoer, isbjørne, pandaer eller kameler.

ramme
Dagsmøde med festmiddag
Dagsmøde med festmiddag

Hold jeres næste møde i ZOO og få et oplevelsesrigt dagsmøde med festmiddag, som I sent vil glemme. Alle vores lokaler er udstyret med professionelt AV-udstyr, og I vil kunne nyde udsigten til enten løver, flamingoer, isbjørne, pandaer eller kameler.

ramme