ramme

Vores lokaler

ramme

Et møde, konference, middagsselskab eller julefrokost? Uanset lejligheden danner ZOO en unik ramme om jeres næste arrangement. Vi har en vifte af lokaler, både til møde og selskaber - fra stilren arkitektur til klassiske, højloftede rum med plads til selskaber fra 20 til 270 personer.

Madkastellet, der er kendt for prisvindende madløsninger med kant, står bag komfurerne i ZOO og kokkererer til arrangementer og i Havens tre restauranter. Alt er baseret på gode råvarer, og køkkenet tager altid højde for individuelle behov og ønsker.

Kombinér dit næste arrangement eller møde med en guidet tur rundt i Haven eller et besøg bag kulisserne, og få en oplevelse I sent vil glemme.

Flere af Havens lokaler kan sammenlægges, så der er plads til større arrangementer, møder og konferencer. Kontakt os på booking@zoo.dk for at høre mere om mulighederne. 

Bemærk, at ZOOs lokaler ikke kan lejes uden forplejning. 

ramme
Mao Sun
Mao Sun

Mødelokalet Mao Sun er opkaldt efter ZOOs hunpanda, og er det største af Bistro panpans mødelokaler. Ligesom i resten af restauranten, der har direkte tilknytning til mødelokalet, er der udsigt til hanpandaens grønne udeanlæg. Mødelokalet er indrettet med al nødvendig, professionel AV og er en ramme, der med fordel kan benyttes til arrangementer, der skal huskes.

Xing Er
Xing Er

Mødelokalet Xing Er er det mindste af Pandaanlæggets to mødelokaler, og er opkaldt efter ZOOs hanpanda. Det ligger i den bagerste del af restauranten, men stadig med udkig til hanpandaens udeanlæg.

Pandaanlægget
Pandaanlægget

I Pandaanlægget finder du den fransk-asiatiske restaurant Bistro panpan og to mødelokaler, der byder på en helt særlig udsigt. Bag de afrundede glasruder bor hanpandaen. Alene udsigten kan derfor være med til at gøre jeres møde eller middag uforglemmelig.

ramme
FOLK
FOLK

Spisehuset FOLK er en enkelt, smagfuld og hyggeligt indrettet restaurant med højt til loftet og smukt lysindfald igennem de store sprossede vinduer. Rummet er velegnet til middage og receptioner, og der er udgang til terrassen direkte fra restauranten.

Cakes & Dreams
Cakes & Dreams

Madkastellet og ZOO slår dørene op til det magiske kageunivers Cakes & Dreams.

Sommerfuglestuen
Sommerfuglestuen

Sommerfuglestuen er et lokale med masser af charme og historie, der er ideelt til mindre og mellemstore møder. 

ramme
Zebrastuen
Zebrastuen

Zebrastuen er det største lokale i Det Hvide Hus og er indrettet i samme elegante stil som det tilstødende lokale Sommerfuglestuen, som kan slås sammen.

Svalen
Svalen

Svalen på 1. sal er et af Havens større mødelokaler med kig til både kameler, løver og isbjørne fra de mange flotte, sprossede vinduer. Det tilstødende lokale, Kolibrien, er velegnet som grupperum.

Lunden og Sneppen
Lunden og Sneppen

Lunden er et lyst og velindrettet lokale, der passer til alle typer møder. Lunden har et tilstødende anneks, Sneppen, som kan benyttes som grupperum eller back office. Vi gør opmærksom på, at de to lokaler altid bookes sammen.

ramme
Kolibrien
Kolibrien

Kolibrien er et af ZOOs mindre, men stadig lyse mødelokaler. Kolibrien er for eksempel velegnet til rekrutteringssamtaler og som grupperum ved brug af andre mødelokaler.

Elefanthuset
Elefanthuset

Skab en unik oplevelse med udsigt til vores prægtige asiatiske elefanter med en stående frokost under en konference eller reception. 

Den Arktiske Ring
Den Arktiske Ring

Få selskab af vores nysgerrige isbjørne i Den Arktiske Ring, som kan være med til at skabe en unik ramme til en stående frokost under f.eks. en konference, reception eller middagsarrangement.

ramme
Auditoriet
Auditoriet

Auditoriet er et klassisk auditorie, der egner sig særligt godt til forelæsninger, konferencer og undervisning.

ramme