ramme

Firmaevent

ramme

ZOO har med sine 11 hektar i hjertet af København alle muligheder for at huse jeres virksomhedsevent. I kan faktisk også leje hele ZOO for en aften hvis I har lyst! Når i kommer til jeres aften i ZOO, byder vi på unikke aktiviteter for alle deltagere, store som små. Vi kan lave større rundvisninger, quiz og leg samt små eksklusive indblik bag facaden på Københavns største opdagelseshave

ramme
Temaer for jeres firmaevent

Kom på en rejse til Asiens kultur og fantastiske natur og dyreliv. Eller fokuser på en truet verden og bliv klogere på naturbevarelse og bæredygtighed på en sjov og lærerig. Eller nyd solnedgangen over ZOOs savanne, med udsigt over alt fra zebraer til næsehorn, med fokus på det vilde Afrika. Eller måske en familiedag, hvor alle gæsterne kommer rundt i store dele af Haven og får en række unikke oplevelser. Mulighederne er mange!

Mad og drikke til jeres event

ZOO, har i samarbejde med Madkastellet, opbygget et varieret, smagfuldt og kvalitetsbevidst udbud af mad og drikke rundt i hele Haven. Vi kan sørger for alt fra kaffe, is og sandwich til store grillarrangementer eller I kan udstyre gæsterne med et gavekort til fri afbenyttelse. Fælles for det hele er at kvaliteten er i top!

I ZOO har vi de bedste muligheder for at formidle naturens små mirakler på helt unik vis. Vi kan træne en tiger, fodre en giraf – gætte en lort og dissekere et dyr. Fælles er, vi fascinerer alle aldre og gør vores til, at I går underholdt og oplyst fra jeres firmaevent!

Download præsentation om Firmaevent i ZOO her

ramme
Kontakt os
ramme