o

 

Lunden og Sneppen - mødelokale og grupperum

Et af vores populære mødelokaler er Lunden. Lunden er et lyst og velindrettet lokale, som er velegnet til møder af forskellig slags. Her kan I sidde omkring bordet og gennemgå faglige input og forslag. Lunden har et tilstødende anneks, Sneppen, som kan bruges til grupperum. Holder man møder i Lunden og Sneppen, kan I derved sagtens dele jer op, hvis der er noget der skal diskuteres i en mindre gruppe. De to lokaler lejes altid samlet.

Lunden og Sneppen ligger placeret på 1. sal tæt på Zoologisk Haves hovedindgang.

  • Areal: Lunden 51 m2 / Sneppen 10,5 m2
  • Max antal gæster: 30 personer
  • Trådløst internet: Ja
  • Handicapvenligt: Nej
  • AV: Projektor, lærred, flipover og whiteboard. Der medbringes egen PC og eventuelt højtalere
  • Se her vores udvalg af mødepakker

Ønsker du at høre nærmere eller har du spørgsmål, om at holde møde i Lunden og Sneppen eller i Zoo, så er du velkommen til at kontakte os. Mail besvares så vidt som muligt på hverdage inden for 24 timer.

Hold spændende møder i Zoo
Det kan af og til være rart at komme ud af sine vante omgivelser og i stedet invitere kunder, medarbejdere eller forretningspartnere til et møde i f.eks. Zoo. Når man lejer et mødelokale, som Lunden og Sneppen, indgår lokaleleje i vores mødepakker. I mødepakkerne er forplejning, lokale og indgang til Zoo i Havens åbningstid altid inkluderet i prisen. Derved har I mulighed for at give jeres mødedeltagere en anderledes mødedag, hvor kaffepausen eventuelt kan bruges på at gå ud og hilse på nogle af Havens mange eksotiske dyr.

Zoologisk Have København, ligger dejlig centralt i byen, hvor det er nemt for deltagerene at komme til. Både busser og anden offentlig transport stopper lige i nærheden, og der er masser af parkeringsmuligheder, hvis I tager bilen til mødet.


KONTAKT OG BOOKING