o

INSTAGRAM: #DYREPASSERTAKEOVER


På Instagram kan du komme med helt om bagved, når vi i forbindelse med krybdyrweekenderne har #dyrepassertakeover fra krybdyrenes verden. Her kan du bl.a. se med når kongepytons får sundhedstjek af vores dyrlæger og løvfrøer bliver vejet. Følg med på Zoos Instagramprofil @Copenhagenzoo.

FØLG ZOOS INSTAGRAM

FØDSELSDAG MED KRYB OG KRAVL

Nogle er skællede og har slet ingen ben, andre er bløde og har mange ben. I Zoo har vi masser af kryb og kravl. Nu kan dit barn fejre fødselsdag med kammeraterne i selskab med slanger, insekter og øgler– hvis de tør!

Børnene hører om dyrenes levevis, finder kendetegn og kigger nærmere på skind og kranier. Herefter følger en spændende skattejagt, hvor børnene uden hjælp fra en zooansat skal løse et mysterium og finde et hemmeligt dyr (I vælger selv antal hold til skattejagten). Når børnene har fundet dyret, er der gaver til alle.

BOOK EN FØDSELSDAG MED KRYB OG KRAVL

OPLEVELSER MED KRYB OG KRAVL

Lyder et møde med slanger, øgler og kakerlakker spændende eller rejser hårene sig i nakken på dig og dine venner? Vi tilbyder jer en spændende mulighed for at møde dyr, der ofte vækker stærke følelser i rolige og trygge rammer. I vil møde dyrene sammen og få mulighed for at hjælpe hinanden. Mødet med dyrene er for mange en overvældende oplevelse og derfor respekteres deltagernes individuelle grænser altid.

BOOK EN OPLEVELSE MED KRYB OG KRAVL

FOBIBEHANDLING

Er din angst for bestemte dyr så stor, at det påvirker din dagligdag eller dit valg af feriested? Hvis ja, lider du sandsynligvis af en fobi. Og du er ikke alene. Tusindvis af danskere har det, ligesom du har det.

Hvis du er klar til at få det bedre med din fobi, så har Zoo uddannet fire fobiterapeuter, der i trygge rammer kan hjælpe dig til at gøre noget ved din angst.

BOOK EN FOBIBEHANDLING