o

Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du
Du deltager ved at besvare en række spørgsmål om vinterdyrene i Zoo. Du finder spørgsmålene på en folder, der findes i Zoos hovedindgang og afleverer den i en postkasse samme sted.

Hvem vinder?
Rejsen er for to personer. Vinderen kontaktes direkte pr. telefon eller mail efter konkurrencen er slut.

Hvad er præmien?
Præmien er en bjørnesafari i Karpaterne med Albatros Travel til en værdi af 16.996 DKK. En spændende naturrejse med vandringer i Rumæniens uspolerede bjergegne på udkig efter brune bjørne. Rejsen finder sted den 11. maj 2016 og varer 5 dage.

Hvem kan deltage?
Alle der besøger Zoo i perioden den 16. januar – 28. februar kan deltage. Du skal dog være bosiddende i Danmark. Ansatte hos Zoo, samt personer i disses husstand, kan ikke deltage i konkurrencen.

Rettigheder
Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidigt Zoo tilladelse til at sende dig nyhedsbreve og tilbud via elektronisk post, telefon og brev.

Brug af persondata
Når du deltager i konkurrencen, giver du samtykke til, at Zoo registrerer de nødvendige kontaktoplysninger, herunder navn, alder og e-mail. De oplysninger, du afgiver i forbindelse med konkurrencen videregives ikke til tredjepart. Zoo er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

Særlige forbehold
Zoo er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Kan ikke afbestilles, ombyttes til kontanter eller videregives til andre.

Udbyder af konkurrencen:
Zoologisk Have
Roskildevej 38
Postboks 7
2000 Frederiksberg
Tlf: 72 200 200
E-mail: zoo@zoo.dk