Information til PandaClubmedlemmer


Pr. 3/4-18 ophører ZOOs billetsamarbejde med WWF PandaClubben, og du kan derfor ikke længere benytte dit PandaClubkort til adgang i Zoologisk Have København.

I ZOO har vi dog valgt at tilbyde jer muligheden for at supplere PandaClubkortet i den resterende løbetid, med et gratis årskort til Zoologisk Have.
Det vil i praksis betyde, at har du i dag et gyldigt PandaClubkort, der er gyldigt til senest 3. april 2019, så kan du uden beregning komme ind i ZOO og få udstedt et tilsvarende årskort. Årskortet til ZOO vil have samme indehaver og gyldighedsperiode, som dit nuværende PandaClubkort har, og skal herefter benyttes som adgang til ZOO. Du vil fremadrettet oven i købet have samme fordele, som ZOOs øvrige årskortholdere, fx rabat i kiosker og butikken, mulighed for at invitere en gæst med på vores årskortdage og meget mere. PandaClubkortet kan så selvfølgelig stadig benyttes til øvrige attraktioner, der er med i samarbejdet.

Vi glæder os til fortsat at byde jer indenfor til en verden af oplevelser i Zoologisk Have.

__

ZOO har valgt ikke at forlænge billetsamarbejde med WWF. Det har affødt en række spørgsmål, som videnskabelig direktør Bengt Holst her kommenterer på:

 

Vi har i mange år, på linje med WWF, arbejdet med naturbevarelse – og det vil vi selvfølgelig fortsat gøre. Jo flere organisationer som WWF – og os selv – der gør et stort stykke arbejde med naturbevarelse over hele kloden jo bedre. I den konkrete sag har vi valgt at trække os ud af billetsamarbejdet med WWF som led i en større omlægning af vores billetstruktur og ikke på baggrund af uoverensstemmelser eller for at opnå en økonomisk gevinst. Billetsamarbejdet stod dog i vejen for en bedre udnyttelse af ZOOs ressourcer til at udføre egentligt naturbevarelsesarbejde, og vi valgte derfor at prioritere anderledes. Vi har imidlertid sørget for, at eksisterende PandaClubmedlemmer fortsat kan komme gratis i ZOO i PandaClubkortets gældende periode, efter udstedelse af et ZOO årskort.

Zoologisk Have er ligesom WWF engageret i omfattende naturbevarelsesprojekter med ansatte bl.a. i Sydafrika, Sydøstasien og Sydamerika. Det arbejde fortsætter vi for fuld kraft med støtte fra vores mange trofaste gæster. Det er vigtigt for mig at understrege, at vi selvfølgelig ønsker et stærkt WWF på lige fod med et stærkt ZOO. Kun sådan kan vi være med til effektivt at imødegå truslerne mod den truede natur.

 

Sådan forholder du dig, hvis du har PandaClubkort i dag:

  • PandaClubmedlemmer med kort, der er gyldige til senest 3/4-2019, kan ved førstkommende besøg i ZOO forevise PandaClubkortet og få udstedt et årskort til ZOO uden beregning, hvis man fortsat ønsker at have gratis adgang til Haven. Henvend dig på årskortkontoret.

  • Årskortet er personligt og udstedes kun til samme indehaver af PandaClubkortet.

  • Årskortet til ZOO vil have samme udløbsdato som dit eksisterende PandaClubkort.