ramme

Guidet tur i ZOO

ramme

Har du nogensinde undret dig over, om ZOO er mere end bare en samling dyr, eller hvad det kræver at holde eksotiske dyr i fangenskab? Så kom med på en guidet tur i ZOO. På en guidet tur i ZOO fortæller ZOOs dygtige medarbejdere om livet i Haven, hvor eksotiske dyr siden 1859 har fascineret børn og voksne.  

At tilhøre toppen af gamle zoos i Europa giver ZOO en helt unik mulighed for at vise jer, hvordan ZOO har udviklet sig fra en sæl i en balje vand til et internationalt anerkendt dyreanlæg med blandt andet dyrevelfærd i højsædet. ZOOs medarbejdere arbejder tæt på dyrene og har rygsækken pakket med gode historier, sjove fakta og nutidig videnskab, som garanterer jer en anderledes oplevelse, der vil blive husket.

Årstiderne påvirker livet i ZOO. Derfor kan vi tilrettelægge rundvisningen således, at der tages hensyn til vejr, dyrenes aktivitetsniveau og nyheder i ZOO. I regnvejr, sne og kulde kan ZOO-medarbejderne åbne op for dyrehusene og tage jer med ind i til elefanter, aber, giraffer eller flodheste. I de varme sommermåneder kan der være mulighed for at se bavianerne sidde højt på klipperne og nyde solens sidste stråler eller se søløverne, der ligger på land og tørrer pelsen. Uanset vind og vejr, venter der altid nye opdagelser!

ramme
Praktisk om guidet tur

Hvornår: Kontakt booking på booking@zoo.dk

Tidspunkt: Efter aftale med booking 

Varighed: 1 time 

Antal: Op til 40 personer

Pris: 150 DKK pr. person (min. 3.000 DKK)

Adgang til ZOO før eller efter rundvisningen: 100 DKK pr. person

ramme