ramme

Firmafest

ramme

Hold fest for kolleger og medarbejdere i ZOO. Lad os sørge for god mad og flotte lokaler. I har samtidig mange muligheder for at kombinere jeres fest med et af Havens mange udbud, som for eksempel en guidet tur eller oplevelser helt tæt på kryb og kravl.

Oplevelser, middage og mødefaciliteter i alle størrelser – for bare at nævne et par af de enestående muligheder, som ZOO tilbyder din virksomhed. Uanset lejligheden, sætter ZOO en enestående ramme om jeres firmaarrangement. Vi tilbyder skønne omgivelser, smagfuld forplejning – fra sandwiches til gallamiddag, kaffe og kage til stor buffet – og ikke mindst en masse fantastiske dyr. Alt sammen placeret på de mest usædvanlige 110.000 kvadratmeter i Danmark.

Med et firmaarrangement i ZOO har I mange forskellige muligheder for at lave et arrangement, der passer jer og vi hjælper gerne med forslag til aktiviteter i ZOO eller med at skræddersy dagen efter jeres ønsker. Vi har adskillige oplevelser, som man med fordel kan kombinere sin middag eller fest med. Derudover har vores selskabslokaler en helt speciel atmosfære, der løfter enhver forretningsfrokost, personalemiddag, reception eller julefrokost. Og så er der udsigt til dyrene, følg med i de afrikanske løvers færden, vink til en dykkende arktisk isbjørn eller beundr vores kameler, der slapper af i sandet.

Vi har også mange andre muligheder for både store og små firmaarrangementer, hvis man vil give sine kolleger, kunder og/eller samarbejdspartnere en uforglemmelig oplevelse. Man kan f.eks. også holde møde, selskab eller måske invitere kollegaerne på rundvisning i Zoologisk Have efter lukketid. Vil du høre nærmere om dine muligheder for et firmaarrangement, så kontakt os på 72 200 203 eller booking@zoo.dk.

ramme