o

Vilde gaver til mors dag

Mangler du gaven til mors dag på søndag den 14. maj? Vis din taknemmelighed til din mor for hendes hjælp og kærlige tanker med en oplevelse tæt på dyrene i Zoo.

Her finder du masser af muligheder for at give spændende, sjove, lærerige og vilde oplevelser, der passer sig både til din mor, mormor og farmor.

TIGERTRÆNING

Er din mor et kattemenneske, så giv hende den ultimative oplevelse med en tigertræning, hvor hun kommer helt tæt på de store rovdyr og ser hvordan de trænes til bl.a. at få taget blodprøver.

Price
DKK 375
BUY

MØD PINGVINERNE

Er din mor klar til en på opleveren, så giv hende et møde med pinvingerne. Her er hun med til at håndfodre dem og får et særligt indblik i dyrepassernes arbejde.

Price
DKK 525
BUY

TÆT PÅ GIRAFFER

Er din mor pjattet med giraffer, kan du give hende et møde med de langhalsede dyr. Her kommer hun helt tæt på og er med til at håndfodre flokken.

Price
DKK 325
BUY

TÆT PÅ TASMANSKE PUNGDYR

Er din mor vild med Tasmanien, kan du invitere hende en tur i Zoo før åbningstid, hvor hun er med til at sige godmorgen til pungdyrene og kommer helt tæt på, når dyrepasseren fortæller.

Price
DKK 650
BUY

STØT DE VILDE ELEFANTER

Er din mor passioneret for naturbevarelse, så hjælp hende med at støtte Zoos arbejde med at bevare de vilde elefanter i Afrika.

DONER

RUNDVISNING BAG KULISSEN

Giv din mor en anderledes oplevelse af Zoo med en rundvisning bag kulissen, hvor turen bl.a. går forbi dyrlægeklinikken og foderkøkkenets spændende køle- og fryserum.

Price
DKK 80
BUY

b

Tag din mor med i Zoo! Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen. Det er masser af nye oplevelser at komme efter, nye dyreunger og det nye Tasmanien.

Price
DKK 180

GAVEKORT TIL ZOO

Giv din mor et år med vilde oplevelser! Køb hende et gavekort til Zoo, som enten kan bruges på et årskort, billetter eller i butikken og kioskerne i Haven.

KØB

w

Få endnu flere gaveideer til mors dag, fødselsdagen, årsdagen eller andre lejligheder i webshoppen. Her kan du finde noget for enhver dyreelskers smag. Lige fra spændende ture med Zoo, interessante dyretræninger, medrivende foredrag og vilde oplevelser til billetter og årskort.

BESØG WEBSHOPPEN

d

Der er ikke noget som en mors kærlighed, og der er bestemt ingen undtagelser, når det kommer til mødre i dyreriget. I dyrenes verden findes der nemlig masser af yderst dedikerede mødre, som gør en ekstraordinær indsats for deres unger. Læs om nogle af dem her.

FANTASTISKE DYREMØDRE