o

Vilde gaver til mors dag

Mangler du gaven til mors dag på søndag den 13. maj? Vis din taknemmelighed til din mor for hendes hjælp og kærlige tanker med en oplevelse tæt på dyrene i Zoo.

Her finder du masser af muligheder for at give spændende, sjove, lærerige og vilde oplevelser, der passer sig både til din mor, mormor og farmor.

TIGERTRÆNING

Er din mor et kattemenneske, så giv hende den ultimative oplevelse med en tigertræning, hvor hun kommer helt tæt på de store rovdyr og ser hvordan de trænes til bl.a. at få taget blodprøver.

Price
DKK 375
BUY

MØD PINGVINERNE

Er din mor klar til en på opleveren, så giv hende et møde med pinvingerne. Her er hun med til at håndfodre dem og får et særligt indblik i dyrepassernes arbejde.

Price
DKK 525
BUY

TÆT PÅ TASMANSKE PUNGDYR

Er din mor vild med Tasmanien, kan du invitere hende en tur i Zoo, hvor hun er med til at sige godmorgen til pungdyrene og kommer helt tæt på, når dyrepasseren fortæller.

Price
DKK 650
BUY

KOM TÆT PÅ ELEFANTERNE

Giv din mor en rundvisning i elefanthuset med fortællinger om huset og Zoos lange historie med elefanter. I får et eksklusivt indblik i, hvorfor og hvordan vi træner dyrene.

Price
DKK 375
BUY

b

Tag din mor med i Zoo! Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen. Det er masser af nye oplevelser at komme efter, nye dyreunger og det nye Tasmanien.

Price
DKK 180

w

Få endnu flere gaveideer til mors dag, fødselsdagen, årsdagen eller andre lejligheder i webshoppen. Her kan du finde noget for enhver dyreelskers smag. Lige fra spændende ture med Zoo, interessante dyretræninger, medrivende foredrag og vilde oplevelser til billetter og årskort.

BESØG WEBSHOPPEN