o

TÆT PÅ DE TASMANSKE PUNGDYR

Giv en eksklusiv guidet tur i det tasmanske område før Zoos åbningstid, hvor dyrepasseren viser rundt og tager gæsterne med helt tæt på vombatter, djævle og kænguruer.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen. Aldersgrænse: 12 år.

Price
DKK 650
BUY

TÆT PÅ GIRAFFER

Giv en helt unik oplevelse tæt på Zoos højeste dyr. Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og hvordan man kender forskel på dem ved at se på deres flotte netmønster.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Price
DKK 325
BUY

TIGERTRÆNING

Giv en helt særlig oplevelse tæt på Zoos største rovkatte. Turen går bag kulissen når dyrepasseren træner tigerne til at få taget blodprøve, tjekket tænder og meget mere.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Price
DKK 375
BUY

MØD PINGVINERNE

Giv et unikt møde med Zoos pingviner som inkluderer at håndfodre dem i anlægget. Undervejs fortæller dyrepasseren en masse spændende fakta om dyrearten.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen. Aldersgrænse: 12 år 

Price
DKK 525
BUY

TÆT PÅ ELEFANTER

Giv en fantastisk oplevelse tæt på Zoos elefanter. Oplevelsen starter med en rundvisning i elefanthuset og slutter på baggangen, hvor dyrepasserne viser en spændende elefanttræning.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Price
DKK 375
BUY

.

GAVEN TIL ET GODT FORMÅL

Skal julegaven tjene et godt formål? Giv en gave til dyrene i Zoo og vær med til at berige deres hverdag. Zoos arbejde tager udgangspunkt i god dyrevelfærd og at dyrene ofte får nye og stimulerende udfordringer. Giv en gave til et sted, hvor den vil blive modtaget med tænder, klør og snabel – med andre ord, hvor den vil blive værdsat!

KØB GAVE

GIV EN ZOOCAMP I JULEGAVE

Zoocamp

JULEGAVEN TIL BØRNENE

Er dit barn eller barnebarn vild med dyr? Så er Zoocamp den perfekte julegave.

Zoo har camps for børn i alderen 6-12 år. For de mindste er der masser af endagscamps i løbet af året. De lidt større børn kan prøve kræfter med en 3- eller 5-dages camp, der ligger i de fleste af skolernes ferier.

Der skal muges ud, fodres, aktiveres og beriges - og undervejs lærer børnene om naturen, livet i det fri og sundhed for dyr og mennesker.


Læs mere og køb

SJOV FOR HELE FAMILIEN

NYHED I ZOOSHOPPEN

Det nye danske brætspil Global Cooling vil give timevis af sjov og læring for hele familien. Brug juledagene til at samles om bordet, og se hvem af jer der er bedst til at plante træer, købe solpaneler og udskifte firhjulstrækkeren med en elbil.
Spillet henvender sig til både voksne og børn fra 10 år. 

Global Cooling koster 499,95 kr. og kan købes i Zooshoppen frem til juleaften. Har du årskort får du 10% rabat, hvis du fremviser dit årskort ved kassen.

Global Cooling brætspil Zoologisk Have

BESØG OGSÅ ZOO I JULEDAGENE

Kom i julestemning blandt vilde dyr! Der er masser af hyggelige aktiviteter på programmet hele julemåneden for både store og små.

Mød rensdyrene, oplev de nordiske dyr boltre sig i vinterlandskabet og vær med til julehygge på Naturbasen, i Børnezoo og i Zoolab.


SE JULENS PROGRAM