Spisesteder

Spisesteder

ramme

Vi har i ZOO en mission om, at du skal kunne gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Gå på opdagelse i ZOOs nye restauranter Bistro panpan, Spisehuset FOLK og Café Botanika samt et væld af smagfulde madstader. 

Ramme
Cakes & Dreams
Cakes & Dreams

Madkastellet og ZOO slår dørene op til det magiske kageunivers Cakes & Dreams

Spisehuset FOLK
Spisehuset FOLK

Træd ind i ZOOs hyggelige familierestaurant indrettet i moderne mormorstil.

Bistro panpan
Bistro panpan

Bistro panpan er ZOOs nye bistro, som du finder midt i det yin og yang-inspirerede pandaanlæg med udsigt til både elefanter og hanpandaen.

Ramme
Kaffepavillionen

Kvalitetskaffe on the go

Under Zootårnet bliver du mødt af vores lækre kaffebiks. Start dit besøg i ZOO med at tanke op med en god kop kaffe eller te og grib en tebolle, croissant eller kage til den ekstra søde tand - lige til at tage med eller nyde ved cafébordene foran. 


Hvor:
Ved Zootårnet

Åbningstider: Hele Havens åbningstid

Kaffepavillionen
ramme
Jakobsens pita

Stenovnsbagte pitabrød

I Jakobsens Pita finder du lækre stenovnsbagte pitabrød med flammegrillet lammekølle, oksefilet, kylling eller halloumi-ost. Ud over pitabrød finder du også 'wild dog' - en hotdog med pølse af vildtkød. Prøv også Jakobsens klassiske flæskestegssandwich. Alt tilbehør og dressinger følger årstiden og varierer derfor alt efter sæson.


Hvor: Zoomarked 

Åbningstider: Åbner 1 time efter Havens åbningstid og lukker 1 time før Havens lukketid (obs. lukket 24/2-2/3)

ramme
ramme
Lejre Mikropølsemageri

Gourmet-hotdogs af højeste kvalitet

Lejre Mikropølsemageri byder på gourmet-hotdogs af højeste kvalitet, hvor du blandt andet kan få fingrene i almindelige grillpølser, chilipølser, ostepølser, vildt-pølser med bacon og ramsløg. Krydret med de bedste råvarer, egne opskrifter og godt gammeldags håndværk, får du en unik smagsoplevelse. Manden bag Lejre Mikropølsemageri, Henrik Rasmussen, er anden generation pølsemager i familien. Størstedelen af opskrifterne bygger på gamle principper og har været i familiens eje i mere end 50 år.


Hvor: Zoomarked og Verdenspladsen

Åbningstider: Åbner 1 time efter Havens åbningstid og lukker 1 time før Havens lukketid

ramme
The Fish Project

Fish ’n’ chips i unikke rammer

Over for den ikoniske abegrotte finder du The Fish Project. Her kan du blandt andet få frisklavet fish 'n' chips i en helt enestående kvalitet. Foruden den klassiske fish ’n’ chips finder du også andre spændende to go-retter fra havet.


Hvor: Primattorvet

Åbningstider: åbner 1 time efter Havens åbningstid og lukker 1 time før Havens lukketid.

The Fish Project
ramme
Churros

Den uimodståelige snack

Vi kender alle duften af churros, som kan duftes på lang afstand. Vidste du, at churros oprindeligt stammer fra Spanien og Portugal? De lækre, sprøde churros serveres blandt andet med sukker, Hansens Is’ økologiske iscreme og chokoladesauce. Et besøg i Zoologisk Have er ikke fuldendt uden et besøg i en af churros-boderne.

Hvor: Primattorvet og Børnezoo.

Åbningstider: Primattorvet har åbent året rundt fra Haven åbner til 15 minutter før Haven lukker. Churros i Børnezoo holder sæsonåbent.

ramme
Grillbar

Klassikere på kortet

Her finder du ZOOs bud på en grillbar, der serverer burgere med hjemmerørte dressinger, pølser fra frilandsgrise og økologiske pommes frites. Når sulten er stillet kan du fortsætte turen i ZOO med en god kop økologisk kaffe eller te.  


Hvor: Ved Tropezoo

Åbningstider: Følger Havens åbningstider og lukker 15 minutter før Haven lukker

Grillbar
ramme
Hansens Is

Økologisk kvalitetsis

Hansens Is byder på økologiske ispinde og vafler. Hele sortimentet er økologisk. Du finder desuden to veganske is. Isen fremstilles efter Hansens metoder af frisk, økologisk mælk, som hver dag afhentes hos lokale gårde. Ispindene er hånddyppet i chokolade og de håndindpakkes– ligesom Hans Hansen gjorde på Hillerød Mejeri i 1930’erne.


Hvor: ved flamingoerne, i Børnezoo, Verdenspladsen og ved Tropezoo

Åbningstider: varierer alt efter årstid

ramme
Del Mundo

Kaffe og snacks til den lille sult

I Del Mundo på Verdenspladsen finder du lækre snacks og drikkevarer – lige til at stille den lille sult og tage med rundt i ZOO eller nyde i den hyggelige café. Du finder blandt andet kaffe, te, juice, lemonader, sodavand, øl samt sandwiches, salater og forskellige snacks.


Hvor: Verdenspladsen

ramme
ramme
Amning, babymad og medbragt mad

Medbragt mad

I ZOO er du velkommen til at spise din medbragte mad på en af de mange, hyggelige udendørs spisepladser. Du kan også nyde din mad i madpakkehuset, der er opvarmet i vintersæsonen. Madpakkehuset findes i Børnezoo.


Amning og babymad

Du er altid velkommen til at amme dit barn. Du finder en ammestue i Restaurant FOLK med mulighed for at varme mælk. ZOO har i øvrigt toiletter med puslebord ved Primaternes Verden, Tropezoo, Børnezoo, Elefanthuset og i Den Arktiske Ring.

ramme
Fødevarestyrelsens smiley-rapport

Fødevarestyrelsen har siden 2001 uddelt smiley'er. Fødevarestyrelsen kontrollerer blandt andet uddannelse i hygiejne, emballage, varestandarder, mærkning og information.

ZOO har nu Elite-smiley'er i hele Haven.

ramme