ramme

Det sker

ramme

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. Alverdens opdagelser venter.

ramme
Mød isbjørneungen

Se dagens program

ZOOs nye isbjørneunge blev født 6. december 2019. Nu kan du opleve ungen dagligt ude i det gamle anlæg. Der er bedst chance for at se den, når vi fodrer - hold øje med dagens program herinde for tidspunkter.

Mød isbjørneungen
ramme
Mød ZOOs pandaer

Hele året rundt

Oplev de to pandaer Mao Sun og Xing Er i det storstilede Pandaanlæg tegnet af BIG Architects. Det anmelderroste Pandaanlæg er en attraktion i sig selv og tager gæsteoplevelsen til nye højder. 

Husk, at du kan springe køen over og købe din billet eller dit Zookort hjemmefra.

ramme
Opdag de nye spisesteder

Hele året rundt

Madkastellet er rykket ind i Zoologisk Have. Som en af de største aktører på den danske mad- og restaurantscene sørger de for, at du bliver mødt af et højt serviceniveau og madudvalg, når sulten melder sig. Kig ind i anmelderroste Bistro panpan med udsigt til hanpandaen, Restaurant FOLK og Café Botanika.

Opdag de nye spisesteder
ramme
Tag en ven med gratis på Zookortdag

Som Zookortholder får du masser af medlemsfordele. En af disse er muligheden for at tage en ven med gratis på Zookortdag. Zookortdagene i 2020 ligger som følger: lørdag 27. juni, søndag 28. juni, lørdag 19. september og lørdag 28. november.

ramme