ramme

Det sker

ramme

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. Alverdens opdagelser venter.

ramme
Mød ZOOs to nye pandaer

Hele året rundt

Oplev de to pandaer Mao Sun og Xing Er i det storstilede Pandaanlæg tegnet af BIG Architects. Det anmelderroste Pandaanlæg er en attraktion i sig selv og tager gæsteoplevelsen til nye højder. 

Husk, at du kan springe køen over og købe billetten hjemmefra online. 

ramme
Opdag de nye spisesteder

Hele året rundt

Madkastellet er rykket ind i Zoologisk Have. Som en af de største aktører på den danske mad- og restaurantscene sørger de for, at du bliver mødt af et højt serviceniveau og madudvalg, når sulten melder sig. Kig ind i anmelderroste Bistro panpan med udsigt til hanpandaen, Restaurant FOLK og Café Botanika.

Opdag de nye spisesteder
ramme
Jul i ZOO

15. november – 31. december

Glæd jer til, at vi igen i år tænder det enestående julelys i ZOO. I år vil der være endnu mere lys at gå på opdagelse i samt mulighed for at tage en tur med juletoget, besøge juleboder, klippeklistre i Julemandens Hus og meget mere. Lyset tændes fredag den 15. november kl. 16.00.

ramme
Tag en ven med gratis på Zookortdag

Som Zookortholder får du masser af medlemsfordele. En af disse er muligheden for at tage en ven med gratis på Zookortdag. Zookortdagene i 2020 ligger som følger: lørdag 14. marts, lørdag 6. juni, lørdag 19. september og lørdag 21. november.

Tag en ven med gratis på Zookortdag
ramme