ramme

Det sker

ramme

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. Alverdens opdagelser venter.

ramme
Mød elefantungen Mun

Se dagens program

ZOOs nye elefantunge Mun blev født 1. oktober 2020. Nu kan du opleve ungen dagligt i Elefanthuset og udeanlægget. 

Mød elefantungen Mun
ramme
Mød ZOOs pandaer

Hele året rundt

Oplev de to pandaer Mao Sun og Xing Er i det storstilede Pandaanlæg tegnet af BIG Architects. Det anmelderroste Pandaanlæg er en attraktion i sig selv og tager gæsteoplevelsen til nye højder. 

Husk, at du kan springe køen over og købe din billet eller dit Zookort hjemmefra.

ramme
Opdag de nye spisesteder

Hele året rundt

Madkastellet er rykket ind i Zoologisk Have. Som en af de største aktører på den danske mad- og restaurantscene sørger de for, at du bliver mødt af et højt serviceniveau og madudvalg, når sulten melder sig. Kig ind i anmelderroste Bistro panpan med udsigt til hanpandaen, Spisehuset FOLK og Café Botanika.

Opdag de nye spisesteder
ramme
Tag en ven med gratis på Zookortdag

Som Zookortholder får du masser af medlemsfordele. En af disse er muligheden for at tage en ven med gratis på Zookortdag. Zookortdagene i 2021 ligger som følger: lørdag 10. april, lørdag 18. september og lørdag 27. november. Der tages forbehold for ændringer. 

ramme
Jul i ZOO

28. november – 3. januar

Glæd jer til, at vi igen i år tænder det enestående julelys i ZOO. I år vil der være endnu mere lys at gå på opdagelse i samt mulighed for at tage en tur med juletoget, besøge juleboder, klippeklistre i Julemandens Hus og meget mere. Lyset tændes lørdag den 28. november.

Jul i ZOO
ramme