ramme

Det sker

ramme

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. Alverdens opdagelser venter.

ramme
Fastelavn hos løverne

23. februar

Slå katten af tønden i Løveanlægget! Der vil være tøndeslagning flere gange i løbet af dagen, så I frit kan vælge det tidspunkt, der passer jer bedst. Hvis I har trænet rigtig meget, så er I også mere end velkomne til at være med til slå katten af tønden alle gangene. I pausen mellem tøndeslagningerne kan I opleve Jungle Jims trylleshow i Elefanthuset.

Slå katten af tønden: kl. 11.00, 12.30 og 14.00, Løveanlægget (gratis entré til ZOO for børn i løveudklædning!)

Jungle Jim tryller: kl. 12.00 og 14.30, Elefanthuset 

Fastelavn hos løverne
ramme
Lysfest i ZOO

1.-29. februar

Er du klar til at opdage ZOO fra en helt ny side? Vi glæder os til at byde dig indenfor til den første lysfest i ZOOs historie. Med ekstraordinære lyssætninger sætter vi Haven i et helt nyt lys hver lørdag i februar og mandag-lørdag i uge 7 fra kl. 17-21. Gå på opdagelse i interaktive lysinstallationer, oplyste træer og arkitektur til lyden af vilde dyr. Vi ses i mørket til Lysfest i ZOO!

ramme
Vinter i ZOO

11. januar - 1. marts

Vi skyder året i gang med Vinter i ZOO, hvor ZOOs naturvejledere sætter fokus på dyrene i det kolde nord. Vi tænder op i bålet i et stort og hyggeligt sametelt, hvor der arbejdes med håndværk fra en tid, hvor menneskets overlevelse i de kolde egne afhang af dets evne til at jage og holde dyr. Aktiviteterne er selvfølgelig for både store og små – og du kan se frem til masser af bålhygge, læring og snitteaktiviteter. 

Vinter i ZOO
ramme
Mød ZOOs pandaer

Hele året rundt

Oplev de to pandaer Mao Sun og Xing Er i det storstilede Pandaanlæg tegnet af BIG Architects. Det anmelderroste Pandaanlæg er en attraktion i sig selv og tager gæsteoplevelsen til nye højder. 

Husk, at du kan springe køen over og købe din billet eller dit Zookort hjemmefra.

ramme
Opdag de nye spisesteder

Hele året rundt

Madkastellet er rykket ind i Zoologisk Have. Som en af de største aktører på den danske mad- og restaurantscene sørger de for, at du bliver mødt af et højt serviceniveau og madudvalg, når sulten melder sig. Kig ind i anmelderroste Bistro panpan med udsigt til hanpandaen, Restaurant FOLK og Café Botanika.

Opdag de nye spisesteder
ramme
Tag en ven med gratis på Zookortdag

Som Zookortholder får du masser af medlemsfordele. En af disse er muligheden for at tage en ven med gratis på Zookortdag. Zookortdagene i 2020 ligger som følger: lørdag 14. marts, lørdag 6. juni, lørdag 19. september og lørdag 21. november.

Tag en ven med gratis på Zookortdag
ramme
Jul i ZOO

15. november – 31. december

Glæd jer til, at vi igen i år tænder det enestående julelys i ZOO. I år vil der være endnu mere lys at gå på opdagelse i samt mulighed for at tage en tur med juletoget, besøge juleboder, klippeklistre i Julemandens Hus og meget mere. Lyset tændes fredag den 15. november kl. 16.00.

ramme