Det magiske kageunivers Cakes & Dreams er åbnet i ZOO


Cakes & Dreams er Madkastellets nyeste stjerneskud – et konditori skabt til at efterleve chefkonditor Torben Bangs mantra: ”Det skal være kalorierne værd!” Madkastellet driver restauranterne i ZOO og har for nylig hyret konditor Torben Bang til at skabe et helt nyt univers midt mellem kameler og løver.

 

Den nytiltrådte konditors ambition er at skabe et af landets fremmeste “kaffe-kage oplevelser” for hele familien:

Når du træder indenfor hos Cakes & Dreams, vil du blive mødt af en vidunderlig duft, et væld af flotte kager og et altomsluttende drømmeunivers i de klareste pastelfarver,” siger Torben Bang, der fra den 21. november 2020 vil tilbyde et stort og varieret udvalg af hjemmelavede konditorkager, flødeboller, samt moderne fortolkninger af klassikere fra det salte køkken.

 

I weekenderne kan man kaste sig over ’det kæmpe store kagebord’, hvor børn og voksne kan spise al den kage, de overhovedet kan.

”Som gæst bliver du taget igennem den ene servering efter den anden, og jeg garanterer, at ingen går sultne hjem,” lover Torben Bang.


I ZOO ser driftschef Camilla Schaarup Haugsted frem til at kunne byde gæsterne på en stor kageoplevelse i lokalerne med en af Havens bedste udsigter:

”Vi har længe ønsket at kunne tilbyde et kvalitetsløft også på kager og bagværk, og det indfrier Torben Bang nu med Cakes & Dreams. Det dejlige og lyse lokale har også fået et gevaldigt løft, og med kamelen til bords og direkte udsigt til den store løveflok er det nu et af ZOOs bedste steder at holde en sød pause,” siger Camilla Schaarup Haugsted.


Rasmus Pors, ejer og stifter af Madkastellet har tårnhøje ambitioner for konditoriet, og siger:

”Med Cakes & Dreams glæder vi os til at optimere vores udbud og koncepter i ZOO med et af landets fremmeste konditorier. Et konditori, der både tilbyder Havens gæster, i alle aldre, et stort udvalg af søde fristelser men også et konditori, der leverer kager ud af huset til bryllupper og events.”

Læs mere om konditoriet og book bord på her.