ramme

Det Gule Hus

ramme

Det Gule Hus er ZOOs møde- og konferencecenter med egen indgang få meter fra ZOOs Hovedindgang. Her er en vifte af lokaler fordelt på to etager med plads til alt fra 6 til 400 personer. Alle lokaler er lyse og indbydende.


De elegante lokaler i stuen er ideelle til både møder, firmafester og middagsarrangementer. Når lokalerne åbnes ud i ét, er der plads til 400 gæster til reception eller 270, hvis der dækkes op til middag. I de varme måneder kan frokosten nydes på den store terrasse midt i ZOO. Terrassen kan også bruges til sommerfest med grill og kolde drinks til lyden af løvebrøl.

På 1. sal er der fire mødelokaler, hvor det mindste har plads til seks gæster og det største kan rumme op til 60 gæster.


Restaurant FOLK

Restaurant FOLK er en enkelt, smagfuld og hyggeligt indrettet restaurant med højt til loftet og smukt lysindfald igennem de store sprossede vinduer. Rummet er velegnet til middage og receptioner, og der er udgang til terrassen direkte fra restauranten.


Kapacitet i følgende opstillinger

Middag v. lange borde: 142

Reception: 200 personer

Handicapvenligt: Ja


Café Botanika 

Café Botanika er en levende ramme, hvor selv de grønne ranker, der smykker ‘orangeriet’, er spiselige. Det lyse, rustikke rum med klinkegulve, mosaikker og sylteglashylder egner sig til middage og receptioner.


Kapacitet i følgende opstillinger

Middag v. lange borde: 50

Reception: 80 personer

Handicapvenligt: Ja

ramme
Booking
ramme