o

TIL STØTTE FOR DE VILDE GIRAFFER

Gør en forskel

Zoologisk Have har i mange år bidraget til bevaring og forskning af vilde dyrearter, og nu får du muligheden for at være med. Som Zooranger støtter du projekter, der har til formål at sikre den vilde bestanddel af truede dyr, herunder de vilde giraffer.
Zoo har i over 10 år haft et samarbejde med den sydafrikanske nationalpark Pilanesberg, og efter bestanden af afrikanske giraffer på bare 15 år havde en nedgang på 40 %, var det klart at der skulle tages affære. Ved at blive Zooranger muliggør du en større gennemslagskraft i parkens projekter, og dermed gøre en forskel for bestanden af afrikanske giraffer.

Status fra græssteppen

Fordi giraffernes levesteder bliver mindre, er bestanden lige så stille ved at forsvinde. For at stoppe den fortvivlende udvikling har Zoo igangsat et projekt, der har til formål at undersøge giraffernes socialstruktur, da en viden om dette vil være giraffernes redning. Projektet startede i 2012, og er i gang med netop at undersøge, hvordan parkens 180 giraffer fordeler sig over området i forhold til deres indbyrdes slægtskab.

At blive ranger for de langhalsede

En ranger er en person, der er betroet til at beskytte og bevare naturområder. Ved at udfylde formularen på denne side kan du blive ranger. Alle bidrag gør en forskel, og for et fast månedligt beløb kan du som Zooranger bidrage til at gøre den forskel, der skal til for at beskytte dyrene i Pilanesberg Nationalpark. Som Zooranger støtter du bevarelse af de vilde afrikanske dyr og deres habitater, hvilket kan sikre målet om at disse arter stadig findes på græssteppen i fremtiden.

 

Som Ranger får du

 

  • Tre årlige nyhedsbreve med opdateringer om arbejdet til fordel for de truede dyr.

  • To årlige særarrangementer, hvor du får indblik i, hvordan din støtte gør en forskel.

 

Følg Zoos projekter

Fra Borneo til Brasilien - Zoo er involveret i forskning mange steder i verden. Du kan læse meget mere om vores projekter og få indblik i dyre- og naturbevarelse.

LÆS MERE OM PROJEKTERNE