o

Dit ZOONYT

HVAD ER ZOONYT?

ZOONYT er online-magasinet, hvor vi bringer alt fra nyheder om dyrene i Zoologisk Have, det mangfoldige liv i Haven og aktiviteter hele året rundt til viden om ZOOs arbejde med at redde truede dyr i hele verden, konkurrencer og spændende kampagner.  

VIL DU GERNE MODTAGE ZOONYT-MAGASINET?

ZOONYT udgives fire gange om året. Årskortholdere modtager ZOONYT med posten og opnår desuden en række andre medlemsfordele.  


LÆS OM ÅRSKORTFORDELENE HER

ZOONYT JUL 2018

JUL 2018

I dette store julenummer af ZOONYT kan du læse alt om jul i ZOO. Gå på opdagelse blandt juleopskrifter, find inspiration til julegaverne, læs om myter om rensdyrene samt meget mere. 

Husk, at du frem til 31. december kan opleve jul i ZOO for første gang nogensinde. Gå på opdagelse blandt madstader, juleaktiviteter og alverdens dyr i skæret af 200.000 enestående julelys.

læs zoonyt

ZOONYT EFTERÅR 2018

EFTERÅR 2018

I dette ZOONYT kan du blandt andet læse om efterårsprogrammet i ZOO, dyrefødsler og status på pandabyggeriet. Julen nærmer sig med hastige skridt, og allerede i november kan du tage i ZOO for at komme i julestemning.

Læs mere om jul i ZOO samt meget mere i dette nummer af ZOONYT. 

Læs zoonyt

GÅ PÅ OPDAGELSE I ZOOS NYHEDSBREV!

Gå på opdagelse i ZOOs nyhedsbrev og få nyheder om dyrene, spændende arrangementer og årskort-medlemsfordele. Hold dig opdateret på det kommende pandaanlæg, nye spisesteder og meget mere.  

Nyhedsbrevet udsendes én gang ugentligt og du kan til enhver tid afmelde dig. 

tilmeld zoos nyhedsbrev