Dit ZOONYT

HVAD ER ZOONYT?

ZOONYT er online-magasinet, hvor vi bringer alt lige fra nyheder om dyrene i Zoologisk Have, det mangfoldige liv i Haven og aktiviteter hele året rundt til ZOOs arbejde med at redde truede dyr i hele verden, konkurrencer og spændende kampagner.  

VIL DU GERNE MODTAGE ZOONYT-MAGASINET?

ZOONYT udgives fire gange om året. Zookortholdere modtager ZOONYT på mail og opnår desuden en række andre medlemsfordele.  


Se Zookortfordele

ZOONYT Sommer 2019

Hvordan forbereder man en isbjørnefødsel? Kan man servere lækker, sund mad i ZOO? Og hvordan går det med de to pandaer? Læs den nye, digitale version af ZOONYT, hvor du kan læse nyt om ZOOs dyr, forskning og naturbevarelse. Du kan også læse om nye tiltag i Haven og om, hvordan vi hele tiden arbejder på at gøre gæsteoplevelsen endnu bedre.

Læs ZOONYT

ZOONYT Panda 2019

I PANDA kan du blandt andet læse om pandaernes nye hjem, det, de spiser, deres biologi, adfærd og liv i naturen. Du bliver også præsenteret for de dyrepassere, der skal passe pandaerne og for de mange forberedelser, der har stået på det seneste år. Endelig kan du læse om ZOOs tre nye restauranter.

Læs zoonyt

ZOONYT Jul 2018

JUL 2018

I dette store julenummer af ZOONYT kan du læse alt om jul i ZOO. Gå på opdagelse blandt juleopskrifter, find inspiration til julegaverne, læs om myter om rensdyrene samt meget mere. 

Husk, at du frem til 31. december kan opleve jul i ZOO for første gang nogensinde. Gå på opdagelse blandt madstader, juleaktiviteter og alverdens dyr i skæret af 200.000 enestående julelys.

læs zoonyt

ZOONYT Efterår 2018

EFTERÅR 2018

I dette ZOONYT kan du blandt andet læse om efterårsprogrammet i ZOO, dyrefødsler og status på pandabyggeriet. Julen nærmer sig med hastige skridt, og allerede i november kan du tage i ZOO for at komme i julestemning.

Læs mere om jul i ZOO samt meget mere i dette nummer af ZOONYT. 

Læs zoonyt

Vil du have opdagelser i indbakken hver uge?

Gå på opdagelse i ZOOs nyhedsbrev og få nyheder om dyrene, spændende arrangementer og medlemsfordele. Hold dig opdateret på pandaerne, nye spisesteder og meget mere.  

Nyhedsbrevet udsendes cirka én gang ugentligt og du kan til enhver tid afmelde dig. 

tilmeld zoos nyhedsbrev