o

DIT ZOONYT

HVAD ER ZOONYT?

ZOONYT er til dig, der gerne vil opdage noget nyt og tør stille spørgsmål for at nå alverdens spændende opdagelser. I ZOONYT bringer vi alt lige fra nyheder om dyrene i Zoologisk Have, det mangfoldige liv i Haven og aktiviteter hele året rundt til viden om ZOOs arbejde med truede dyr i hele verden, konkurrencer og spændende kampagner.  

VIL DU GERNE MODTAGE ZOONYT-MAGASINET?

ZOONYT udgives fire gange om året på print og digitalt herinde på siden. 

Årskortholdere modtager ZOONYT med posten og opnår desuden en række andre medlemsfordele.  


LÆS OM ÅRSKORTFORDELENE HER

ZOONYT JUL 2018

JUL 2018

I dette store julenummer af ZOONYT kan du læse alt om jul i ZOO. Gå på opdagelse blandt juleopskrifter, find inspiration til julegaverne, læs om myter om rensdyrene samt meget mere. 

Husk, at du frem til 31. december kan opleve jul i ZOO for første gang nogensinde. Gå på opdagelse blandt madstader, juleaktiviteter og alverdens dyr i skæret af 200.000 enestående julelys.

læs zoonyt

ZOONYT EFTERÅR 2018

EFTERÅR 2018

I dette ZOONYT kan du blandt andet læse om efterårsprogrammet i ZOO, dyrefødsler og status på pandabyggeriet. Julen nærmer sig med hastige skridt, og allerede i november kan du tage i ZOO for at komme i julestemning.

Læs mere om jul i ZOO samt meget mere i dette nummer af ZOONYT. 

Læs zoonyt

GÅ PÅ OPDAGELSE I ZOOS NYHEDSBREV!

Gå på opdagelse i ZOOs nyhedsbrev og få nyheder om dyrene, spændende arrangementer og årskort-medlemsfordele. Hold dig opdateret på det kommende pandaanlæg, nye spisesteder og meget mere.  

Nyhedsbrevet udsendes én gang ugentligt og du kan til enhver tid afmelde dig. 

tilmeld zoos nyhedsbrev