o

Nye dyreillustrationer i Zoobutikken

FOTOGRAFENS BILLEDER FORTOLKES

Fra påsken 2017 kan du købe nye smukke dyreillustrationer skabt af tegner, og indehaver af Draw Doodles Study, Bettina Lehmann.

Bettina har med sin særlige teknik illustreret nogle af Zoos fotograf Frank Rønsholts bedste fotografier af Havens dyr.

Der findes 10 forskellige kort i flg. størrelser:
A5 49,95 2 stk. for 80,-
A4 99,95 2 stk. for 150,-

SE ILLUSTRATIONERNE BLIVE TIL

I weekenden den 22.-23. april kan du møde Bettina Lehmann i den lille hytte foran Zootårnet, hvor hun vil sidde og tegne nogle af sine smukke illustrationer.

Her vil du også kunne se en lille udstilling af de mange tegninger fra hendes hånd. 

Historiske plakater

Vores store udvalg og mere end 100 år gamle tradition for plakater er noget som Zoologisk Have er meget stolte af. Plakaterne kommer i et udvalg af stilarter og farver, men motivet er altid et dyr fra Zoologisk Have København.

I løbet af 2017 udgiver Aarhus Kunstmuseum en bog om arkitekturen i København Zoo, hvor kunstplakaterne også vil blive beskrevet. At købe en kunstplakat, er derfor ikke bare pynt til hjemmet, men et stykke historien, der indgår i en lang tradition fra toppen i Valby bakke. 

 • Størrelse: 60 x 84 cm.

 • Pris: 89 kr. eller tre plakater for 200 kr.

 • Butikken sælger også plakaterne i rammer, der er skræddersyet til plakatens størrelse - så den er klar til at komme direkte op på væggen. Pris: 399,95 kr.

 • Plakaterne sælges også i postkortstørrelse til prisen af 20 kr. og tre for 40 kr.

Støtteplakater

Zoologisk Have har i mange år bidraget til bevaring og forskning af vilde dyrearter, og du har muligheden for at være med. Siden 2015 har Zoo lavet indsamlingskampagner til fordel for de vilde og truede dyrearter. I den forbindelse er der produceret kunstneriske støtteplakater, så Zoos gæster både har mulighed for at støtte projektet og få en vild tilføjelse til indretningen i hjemmet.

 • De vilde elefanter: Erik A. Frandsen har lavet årets kunstplakat, til støtte for de truede vilde elefanter i Afrika. Plakaten koster 150 kr. hvoraf de 60 kr. går ubeskåret til det naturbevarende arbejde i Afrika.
 • De vilde giraffer: Kunstneren John Kørner lavede i 2016 plakaten til støtte for de vilde giraffer i Afrika. Plakaten koster 150 kr., hvoraf 60 kr. går ubeskåret til arbejdet med at bevare de vilde dyr i Afrika.
 • De truede næsehorn: Zoos egen grafiker, Michael Petersen, står bag plakaten til indsamlingskampagnen for næsehorn i 2015. Ved køb af plakaten til 150 kr. støtter du bevarelsen af truede dyrearter i Afrika med 60 kr.

Støtteplakaterne måler 60x84 cm og kan købes i Zoobutikken.

Hans Scherfig

Scherfig

Den danske forfatter og maler Hans Scherfig havde sit speciale i urskovsmotiver. Billederne indeholder derfor et væld af natures grønne og gule farver og ikke mindst en masse detaljer, som øjnene kan gå på jagt i. Scherfig har malet et rigt udvalg af dyreliv med et paradisisk præg, så motiverne både kan fungere på børneværelset  og i stuen. 

I Zoobutikken har vi et stort udvalg af Scherfigs genkendelige billeder.

 • Størrelse: 30 x 40 cm.

 • Pris: 40 kr. stykket eller tre for 100 kr.

 

Martin Schwartz

Den danske grafiske designer Martin Schwartz er mest kendt for sine illustrationer af storbyer rundt i verden, men vidste du at han også har lavet illustrationer af dyr? I Zoobutikken sælger vi de farverige posters både af København, men selvfølgelig også dyrene. Schwartz har med sin simple grafiske fortolkning og brug af rene linjer skabt et udtryk, der gør sig yderst populært.

 • Størrelse: 30 x 42 cm.
 • Pris: Københavnerposter: 249,95 kr.
         Zooposter: 199,95 kr.

 

Frank Rønsholt

Frank Rønsholt har i en årrække været Zoos faste fotograf til at tage billeder af både Havens dyr og arrangementer. I løbet af årene har han fået samlet en række stærke og udtryksfulde billeder af dyrene. Rønsholt formår at fange dyrene i de øjeblikke, hvor der er en tydelig kontakt, og deres nysgerrighed bliver vakt. Mange billeder viser dem også i fornøjelige og ømme øjeblikke, hvor de gør det som hver art er bedst til - at være et fantastisk og unikt dyr. 

Mange af Frank Rønsholts skønne fotografier er blevet lavet til postkort, der kan købes i Zoobutikken.

 • Pris: 8 kr. stykket eller tre for 20 kr.

TAG ET KIG I ZOOS WEBSHOP

Selvom du kun kan købe Zoobutikkens produkter i Haven, kan du finde en masse andet spændende i Zoos Webshop. Et foredrag, en rundvisning eller måske et årskort - dette og meget mere kan du købe på webshoppen. 

ZOOS WEBSHOP