Gaven til din Valentine

Overrask din elskede med en gave ud over det sædvanlige - giv en oplevelse tæt på dyrene i ZOO! Er din eneste ene eventyrlysten, kan du også invitere på en spændende dagstur med ZOO, eller du kan give et år fyldt med vilde oplevelser, med et Zookort til ZOO. Se udvalget af gaver her på siden. 

Tæt på giraffer

Giv en helt unik oplevelse tæt på ZOOs højeste dyr. Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og hvordan man kender forskel på dem ved at se på deres flotte netmønster.

Entré til ZOO er inkluderet i prisen.

Pris
DKK 325,-
KØB

Mød pingvinerne

Giv et unikt møde med ZOOs pingviner som inkluderer at håndfodre dem i anlægget. Undervejs fortæller dyrepasseren en masse spændende fakta om dyrearten.

Entré til ZOO er inkluderet i prisen.

Pris
DKK 525,-
KØB

Giv et år med vilde opdagelser

GIV ET ZOOKORT

Giv et år fyldt med vilde og spændende opdagelser! Med et Zookort får du - udover adgang til Haven 365 dage om året - også rabat på Indgangen til en række andre forlystelsesparker og masser af fordele.

Du kan derudover medbringe en gæst gratis til tre særligt udvalgte events om året, og så støtter du tilmed ZOOs arbejde med at bevare truede dyrearter i naturen.


Se Zookortfordele

Fra dig til dyrene

Skal gaven til din Valentine tjene et godt formål? Giv en gave til dyrene i ZOO og vær med til at berige deres hverdag. ZOOs arbejde tager udgangspunkt i dyrevelfærd og at dyrene ofte får nye og stimulerende udfordringer.

Giv en gave til et sted, hvor den vil blive modtaget med tænder, klør og snabel – med andre ord, hvor den vil blive værdsat!

KØB GAVE

Valentinsdag i dyreriget

10 VILDE PARRINGSRITUALER I DYRERIGET

”Kærlighed” i dyreriget ligger langt fra den emotionelle kærlighed, vi kender til som mennesker. For dyr gælder det først og fremmest om at bringe generne videre og sikre artens overlevelse.

Det er ofte hannerne, der skal arbejde hårdt og kreativt for at tiltrække de kræsne hunner, som kun vælger de stærkeste og mest imponerende partnere.

 Du synes måske, du har haft nogle underlige dates, men de er intet sammenlignet med, hvad nogle af dyrerigets kurmagere byder deres udkårne i naturen.

Disse 10 dyr får dine valentinesplaner til at se lidt tamme ud med deres sjove, anderledes og bizarre kurmagerier og parringsritualer.


LÆS MERE

KØB VOKSENBILLET

Køb din billet nu og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 195,-

KØB BØRNEBILLET

Køb din billet nu og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 105,-