o

HER ER GAVEN TIL DIN VALENTINE

Overrask din elskede med en gave ud over det sædvanlige - giv en oplevelse tæt på dyrene i Zoo! Er din eneste ene eventyrlysten, kan du også invitere på en spændende dagstur med Zoo, eller du kan give et 

år fyldt med vilde oplevelser, med et årskort til Zoo. Er din udkårne en mere videbegærlig eller eftertænksom type, kan du satse på et spændende foredrag. Se udvalget af gaver her.

TÆT PÅ GIRAFFER

Giv en helt unik oplevelse tæt på Zoos højeste dyr. Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og hvordan man kender forskel på dem ved at se på deres flotte netmønster.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Pris
DKK 325
KØB

TÆT PÅ ELEFANTER

Giv en fantastisk oplevelse tæt på Zoos elefanter. Oplevelsen starter med en rundvisning i elefanthuset og slutter på baggangen, hvor dyrepasserne viser en spændende elefanttræning.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Pris
DKK 375
KØB

MØD PINGVINERNE

Giv et unikt møde med Zoos pingviner som inkluderer at håndfodre dem i anlægget. Undervejs fortæller dyrepasseren en masse spændende fakta om dyrearten.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Pris
DKK 525
KØB

Giv et år med vilde oplevelser

Årskort zoo

Giv et årskort til Zoo

Giv et år fyldt med vilde og spændende oplevelser! Med et årskort til Zoo får du udover adgang til Haven 365 dage om året også rabat på indgangen til en række andre forlystelsesparker og masser af fordele.

Du kan derudover medbringe en gæst gratis til tre særligt udvalgte events om året, og så støtter du tilmed Zoos arbejde med at bevare truede dyrearter i naturen.


Køb årskort til Zoo

FOREDRAG I ZOO

Giv en billet til et spændende foredrag i Zoo om fx. elefanter, livet under vandoverfladen eller naturfotografi. Det koster kun 120 kr. pr. billet, så du har råd til selv at tage med.

SE ALLE FOREDRAG

FRA DIG TIL DYRENE

Skal gaven til din valentine tjene et godt formål? Giv en gave til dyrene i Zoo og vær med til at berige deres hverdag. Zoos arbejde tager udgangspunkt i god dyrevelfærd og at dyrene ofte får nye og stimulerende udfordringer. Giv en gave til et sted, hvor den vil blive modtaget med tænder, klør og snabel – med andre ord, hvor den vil blive værdsat!

KØB GAVE

Tag på date i Zoo

Skal din næste date skal være lidt anderledes end en klassisk cafétur eller en fin middag?

Zoo sætter rammen om en hyggelig date, hvor der er garanti for en uformel og afslappet stemning.

5 HYGGELIGE HOT SPOTS

Guide til din date i Zoo

Tag din udkårne med i Zoo på valentines day, hvor der er masser af varme steder og hyggelige kroge, hvor I kan nyde hinandens selskab med dyrene i baggrunden. 

Spis for eksempel en lækker frokost på Restaurant Konnilds og gå bagefter en tur rundt i Haven med en kop varm kaffe og find de romantiske "hot spots".

5 hot spots

Valentinsdag i dyreriget

10 vilde parringsritualer i dyreriget

”Kærlighed” i dyreriget ligger langt fra den emotionelle kærlighed, vi kender til som mennesker. For dyr gælder det først og fremmest om at bringe generne videre og sikre artens overlevelse.

Det er ofte hannerne, der skal arbejde hårdt og kreativt for at tiltrække de kræsne hunner, som kun vælger de stærkeste og mest imponerende partnere.

 

Du synes måske, du har haft nogle underlige dates, men de er intet sammenlignet med, hvad nogle af dyrerigets kurmagere byder deres udkårne i naturen.

Disse 10 dyr får dine valentinesplaner til at se lidt tamme ud med deres sjove, anderledes og bizarre kurmagerier og parringsritualer.


LÆS MERE

KØB VOKSENBILLET

Køb din billet nu og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 180

KØB BØRNEBILLET

Køb din billet nu og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 100