o

Samarbejde, kompetencer og anerkendelse

Denne teambuilding giver dig og dine kollegaer mulighed for at opbygge gode indbyrdes sociale relationer. I bliver inspireret til at styre mod fælles mål ved hjælp af historier fra dyrenes verden, og I får mulighed for et anderledes og aktivt samarbejde med dyrene i fokus. Individuelle kompetencer og anerkendelse er blot nogen af hovedingredienserne i disse fællesoplevelser.

Aktiviteten består af forskellige oplevelser, hvor alle kan være med:

1: Et inspirationsoplæg om samarbejde i dyrenes verden. Hør om ulve, flamingoer og løver, der er afhængige af de andre individer og derfor klarer sig dårligt alene. Hør også om strategierne i de forskellige arters flokke; Hvad skal der til for at opnå succes og dermed komme ”i mål”?

2: Kend din grænse: Sammen oplever gruppen at komme helt tæt på en række forskellige eksotiske smådyr, og der er stor fokus på respekten for den enkelte deltager. Anerkendelse af deltagernes grænser medvirker i sidste ende til at gruppen kommer i mål med succes.

Hvornår: Aftales nærmere
Tid: Aftales nærmere
Varighed: 2 timer
Antal: 10-100 personer
Pris: DKK 745 per person

Ud af huset
Det er muligt at afholde teambuildingen hos jer selv eller et helt tredje sted. Kontakt os for information herom. Det er ligeledes muligt at bestille forskellige former for forplejning til arrangementet.

TILKØB TIL TEAMBUILDING

Uanset hvilket af temaerne I vælger, kan følgende moduler med fordel kobles på de tre allerede eksisterende forløb:

1. Konkurrence og samarbejde
I bliver delt i hold og udfordret ved bemandede poster rundt omkring i Zoo. Der lægges vægt på samarbejde og udnyttelse af gruppens ressourcer, og gennem dialog med den pågældende virksomhed udvælger vi de poster, der på bedst mulig måde imødekommer deltagernes ønsker og behov. Alle kan være med, og aktiviteterne knyttes til Zoos dagligdag, således at deltagerne udover oplevelsen af ”team spirit” også får et kig ind i en verden de færreste kender. Afslutningsvis er der selvfølgelig tilbagemelding fra instruktørerne og præmier til vinderholdet.

Varighed: Fra 1 time (afhængig af deltagerantal)
Pris: DKK 250 per person (minimum 15 personer). Inklusive kildevand.

2. Træning af dyr
Et kig bag kulisserne hvor I oplever det fascinerende samarbejde mellem dyr og dyrepasser – to individer med forskellige måder at kommunikere på. Den daglige træning er baseret på anerkendelse og positiv forstærkning for derigennem at opnå mål som for eksempel blodprøvetagning hos tigre og tandcheck hos isbjørne uden at påføre dyrene unødig stress.

Varighed: Cirka en halv time
Pris: DKK 1500 (op til max 15 personer)


Kontakt og booking