o

Trivsel eller stress?

Mange firmaer oplever perioder præget af forandring. Med dyrelivet som forklaringsramme sætter teambuildingen fokus på, hvorfor vi mennesker ofte stresser over det ukendte.

Teambuildingarrangementet består af to forskellige oplevelser, hvor alle kan være med:

1: Et underholdende foredrag om forandringsledelse i dyreverden: Hvordan sikrer vi dyrenes trivsel, når forandring og nye udfordringer er en del af hverdagen i Zoo. Hør bl.a. om elefanternes flytning til et nyt, stort anlæg, om introduktion af en ny leder i løveflokken og om at forvandle dyrlægebesøget til en spændende og positiv oplevelse for tigrene.

2: Kend din grænse er en fælles oplevelse, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på slanger og fugleedderkopper. Hvordan takler I udfordringen, og hvad skal der til for at flytte egne grænser og bryde gamle vaner? Aktiviteten gennemføres med stor respekt for den enkelte deltagers grænser, således at alle efterlades med en succesoplevelse.

Hvornår: Aftales nærmere
Tid: Aftales nærmere
Varighed: 2 timer
Antal: 10 til 100 personer
Pris: DKK 745 per person

Ud af huset

Det er muligt at afholde teambuildingen hos jer selv eller et helt tredje sted. Kontakt os for information herom. Det er ligeledes muligt at bestille forskellige former for forplejning til arrangementet.

TILKØB TIL TEAMBUILDING

Uanset hvilket af temaerne I vælger, kan følgende moduler med fordel kobles på de tre allerede eksisterende forløb:

1. Konkurrence og samarbejde
I bliver delt i hold og udfordret ved bemandede poster rundt omkring i Zoo. Der lægges vægt på samarbejde og udnyttelse af gruppens ressourcer, og gennem dialog med den pågældende virksomhed udvælger vi de poster, der på bedst mulig måde imødekommer deltagernes ønsker og behov. Alle kan være med, og aktiviteterne knyttes til Zoos dagligdag, således at deltagerne udover oplevelsen af ”team spirit” også får et kig ind i en verden de færreste kender. Afslutningsvis er der selvfølgelig tilbagemelding fra instruktørerne og præmier til vinderholdet.
Varighed: Fra 1 time (afhængig af deltagerantal)

Pris: DKK 250 per person (minimum 15 personer). Inklusive kildevand.

2. Træning af dyr
Et kig bag kulisserne hvor I oplever det fascinerende samarbejde mellem dyr og dyrepasser – to individer med forskellige måder at kommunikere på. Den daglige træning er baseret på anerkendelse og positiv forstærkning for derigennem at opnå mål som for eksempel blodprøvetagning hos tigre og tandcheck hos isbjørne uden at påføre dyrene unødig stress.
Varighed: Cirka en halv time.

Pris: DKK 1500 (op til max 15 personer)


Kontakt og booking