o

TIL STØTTE FOR DE VILDE DYR I SYDAFRIKA

 

Gør en forskel hver måned Zoologisk Have har i mange år bidraget til bevaring og forskning af vilde dyrearter. Du får nu muligheden for at være med. Som Zooranger støtter du projekter, der har til formål at sikre den vilde bestanddel af truede dyr, herunder de vilde næsehorn, giraffer og elefanter.Zoo har i over 10 år haft et samarbejde med den nationalparken Pilanesberg i Sydafrika. Efter at parken i løbet af seks år mistede hele 65 næsehorn til krybskytteri, blev det tydeligt, at vi var nødt til at øge indsatsen. Ved at blive Zooranger muliggør du en større gennemslagskraft i parkens projekter og er dermed med til at gøre en forskel for de vilde dyr i Sydafrika. Zoo sætter fokus på elefanterne i 2017 Elefanten er truet. I dag er der under 400.000 vilde elefanter tilbage i Afrika. Tilbagegangen skyldes særligt tab af levesteder og udbredt krybskytteri. Man regner med, at krybskytter årligt dræber 30.000 elefanter alene i Afrika. Det er over 80 elefanter om dagen! Det er derfor vigtigt, at vi passer godt på disse prægtige dyr. Zoorangerprogrammet gør det muligt både at sikre forskning i dyrenes forvaltning og intensivere overvågningen mod krybskytteri i parken. Bliv Zooranger En ranger er en person, der er betroet til at arbejde med at beskytte og bevare naturområder. Ved at udfylde formularen på denne side kan du blive ranger. Alle bidrag gør en forskel, og for et fast månedligt beløb kan du som Zooranger bidrage til at gøre den forskel, der skal til for at beskytte dyrene i Pilanesberg Nationalpark. Som Zooranger støtter du bevarelse af de vilde afrikanske dyr og deres habitater, hvilket kan sikre målet om, at disse arter stadig findes på græssteppen i fremtiden.

ER DU BLEVET RINGET OP?

Zoo benytter sig til tider af telemarketing, og lige nu ringer vi ud til privatpersoner for at spørge, om de vil være en del af Zoos nye fadderskabsprogram ”Zooranger”. Som Zooranger kan man give et fast månedligt beløb og hermed støtte Zoologisk Haves arbejde i Pilanesberg National Park i Sydafrika. Zoo har i mere end 10 år arbejdet tæt sammen med nationalparken om at sikre dyrene og tilvejebringe ny viden om dyrene. Zoo arbejder sammen med The Call Company og All Ears, der ringer ud på vegne af Zoo. Ønsker du ikke at opgive dine oplysninger pr. telefon, så har du i stedet muligheden for at tilmelde dig som Zooranger her på siden.

ZOOS ARBEJDE I SYDAFRIKA

Zoo støtter arbejdet i Pilanesberg i Sydafrika, for at bevare det vilde dyreliv. Du kan læse mere om projektet her, og se hvad arbejdet består i. 

Zoo i Pilanesberg

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL PROJEKTET

Få svar på de oftest stillede spørgsmål til arbejde i Pilanesberg. Læs her hvad projektet går ud på og hvorfor Zoo støttet arbejdet med at bevare det vilde dyreliv i Afrika. 

Læs mere

Følg Zoos projekter

Zoo er involveret i natur- og dyrebevarelse mange steder i verden. Du kan læse mere om Zoos projekter og få indblik i, hvordan hver art har sine bestemte behov.

LÆS MERE