Sandskulpturfestival i ZOO 2018

30. JUNI - 16. SEPTEMBER 

Bliv klogere på truede dyr, når Zoologisk Have åbner for en ny, stor sandskulpturfestival hele sommeren. 

15 internationale sandskulptører skaber en verden af dyr i sand, hvor du bl.a. kan opleve et bjerg med store pandaer, en blåhval samt savannens truede dyr.

De 25 gigantiske sandskulpturer skal sætte fokus på ZOOs naturbevarelsesprojekter og der er masser på programmet! 

Lav din egen sandskulptur, tegn i sand og slip børnene løs i sandkasserne. Sandskulpturfestivalen er inkluderet i entréen i ZOO. 


Se hele programmet

Gå på opdagelse i sommerferien

KOM MED "BAG KULISSERNE" AF ZOO

I sommerferien er der ekstra mange oplevelser i ZOO. Oplev dyrene mens en formidler fortæller eller book dig på en guidet tur og oplev, hvad der sker "bag kulisserne". ZOO har åbent til kl. 20.00 hele sommerferien - du kan derfor nyde den rolige aftenstemning og gå uforstyrret rundt i haven, hvor du kan opleve hanløvens aftenbrøl og chimpanserne gå til ro.  

AKTIVITETER HELE SOMMEREN

Hver aften tager vi dig med på en guidet tur rundt omkring Afrikas savanne. I Zoolab kan børn i alle aldre lære mere om dyr og bruge pilfingrene, og på Zooscenen i Børnezoo kan du komme helt tæt på husdyrene. Der vil være tre temaer henover sommerferien hvor ZOO sætter fokus på naturbevarelse, sommer og sol samt elefanterne.

STORT OG DELIKAT MADUDVALG - HELE SOMMEREN!

Sommeren i ZOO byder på et enestående udvalg af alt lige fra nordisk street food med velsmagende rugbrødssandwiches, is fra Summerbird, lækker kvalitetskaffe fra Kalles Kaffe til crepes og mange andre lækkerier.

Find Ristet-Rug-cyklen og vælg en af de frisksmurte og velsmagende rugbrødssandwiches eller gå på opdagelse i vores helt nye madbod The Fish Project overfor den ikoniske abegrotte, hvor du kan få sprøde fish & chips og spændende to go-retter. 

Se sommerens store madudvalg her

LÆR OM NATURBEVARELSE

LØRDAG DEN 30. JUNI - SØNDAG DEN 15. JULI

Hvad gør man for at undgå krybskytteri på næsehornet? Hvilke metoder gør det muligt at få mere viden om tapirens liv i regnskoven? Og hvordan sikrer man, at der fortsat kan leve gyldne løveaber i naturen? Mød dyrene i haven, mens der fortælles om projekterne i naturen, og få svar på, hvordan ZOO aktivt deltager i naturbevarelsesprojekter rundt omkring i verden. 

Læs programmet her

Tag på Zoofari i ZOOs nye legeplads

Tag børnene med på sjov safari i Børnezoo, hvor I kan komme helt tæt på savannens dyr, gå igennem kaninernes underjordiske verden eller hoppe ind i jeepen, hvor fantasien får frit løb! 

I kommer ikke tættere på den afrikanske savanne end i Børnezoo, hvor levende giraffer, næsehorn og impalaer danner rammen om børnenes leg som der hurtigt kan gå masser af underholdende timer med! 


Læs mere om legepladsen

SOMMER I ZOO: ZOOLCREME OG ZIESTA

MANDAG DEN 16. JULI - SØNDAG DEN 29. JULI 

Hvordan har dyrene det med sommervarmen? Hvad gør de for at undgå at blive forbrændt, overophedet eller dehydreret? Se med, når elefanterne sandbader, flodhestene svaler sig af i vandet og når næsehornene tager sig et mudderbad. Hør om dem og mange andre dyr, når vores Zooformidler fortæller ved anlæggene.

Læs programmet her

Nyd dit måltid i unikke omgivelser

I ZOOs sommergrill kan du sammensætte lige netop det måltid, du ønsker, ud fra vores sommermenu. Nyd friske sommersalater, skiver af bavette steak og andre lækre tilkøb. 

Måltidet kan nydes i unikke omgivelser på terrassen eller ude i haven alt efter hvilke omgivelser, du ønsker at spise din frokost i. Du kan selvfølgelig også købe forfriskninger, såsom vand og kolde øl i baren. 

HVER DAG 1. JULI - 13. AUGUST 


SE ALLE SPISESTEDER

BLIV KLOGERE PÅ ELEFANTERNE

MANDAG DEN 30. JULI - SØNDAG DEN 12. AUGUST

I disse uger har vi særligt fokus på elefanterne, som fejres med den internationale elefantdag den 12. august.

Kom i ZOO lær en masse om elefanterne. Se den lille hanelefant tumle rundt, mens de voksne hunner ihærdigt prøver at følge efter. Måske tager de sig et nedkølende bad eller ruller sig i mudderet.

LÆS PROGRAMMET HER

Rundvisning bag kulisserne

Oplev Zoo fra en ny vinkel! Med en rundvisning bag kulisserne får du mulighed for at besøge nogle af de steder, der normalt er lukket for publikum.

Turen går bl.a. forbi dyrlægeklinikken og foderkøkkenets usædvanlige køle- og fryserum. Entré til Zoo er ikke inkluderet.

HVERDAGE OG WEEKENDER KL. 11.00-12.15 og 14.00-15.15


Se alle arrangementer

Køb billet nu og spring køen over

Når du køber billet hjemmefra, kan du printe den og gå direkte til scannerne i indgangen. Du kan også medbringe den på mobilen og scanne den direkte fra telefonen.

Beslutter du at købe årskort indenfor 5 dage efter dit besøg i Zoo, modregner vi billetprisen. Du skal blot gemme billetten, så du kan indtaste det 8-cifrede stregkodenummer på webshoppen.

VOKSENBILLET

Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen.

Pris
DKK 195,-

BØRNEBILLET

Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen.

Pris
DKK 105,-