o

Velkommen i Zooshop

Siden 1998 har Zoos butik ligget ved siden af indgangen og solgt bamser, plakater og meget mere til glade gæster, der ville have et minde med fra deres tur i Zoo. Der er sket meget, siden butikken slog dørene op for første gang, og i dag består butikken af to etager med et udvalg af produkter til både store og små.

De produkter, der sælges i Zoobutikken, er valgt med omhu. Zoologisk Have er miljøcertificeret, og vi sørger derfor for at føre produkter, der ikke er belastende for miljøet. Zoos krav er samtidig, at produkterne skal være af høj kvalitet, der kan holde til flittig brug eller leg.

Zoo lægger vægt på altid at give butikkens gæster en god oplevelse både hvad angår service og vejledning. Uanset om du er på jagt efter en gave eller nyt tøj til dit barn, vil du finde et inspirerende udvalg hos os. Vi glæder os til dit besøg i Zoo Shop.

På denne side finder du et udsnit af de produkter, du kan købe i Zoo Shop. Bemærk at du ikke kan købe produkterne her på siden. Men du er altid velkommen til at besøge os i butikken, hvor du finder produkterne her fra siden og meget mere.

BAMSER & LEGETØJ

Zoobutikken har et stort udvalg af bamser, og om du søger en bamse i form af en løve, rød panda, gibbon eller pingvin, finder du det i butikken, da udvalget byder på næsten alle Havens dyr . Bamserne findes i flere størrelser, og er af mærkerne Nature Planet og Wild Republic. Prislejet ligger fra 50 - 399,95 kr. og du kan finde det store udvalg i Zoobutikken i Haven.

Legetøj kommer i mange afskygninger: puslespil, figurer, bøger og forstørrelsesglas er bare nogle af de ting, du finder i Zoobutikken. Vi forhandler mærker som Schleich og Djeco, og har legetøj til børn i alderen 0-12 år. Besøg os i Haven og få hjælp til at finde lige præcis det, du leder efter.

ZOOART

zebra

I Zoologisk Have har vi en lang tradition for plakater, men vidste du, at mange af de ikoniske motiver fås helt ned til postkortstørrelse? Og at Zoobutikken har plakater, der udover at pynte på væggen derhjemme, også støtter bevarelsen af truede dyr?

Zoos fotograf Frank Rønsholt har fanget mange fantastiske øjeblikke af Havens dyr, der er at købe som postkort. Og hvis du er mere til kunstneriske dyremotiver, fører Zoobutikken de karakteristiske junglebilleder af den danske kunstner Hans Scherfig.

Klik dig videre og se udvalget af al den flotte ZooArt.


SE UDVALGET AF ZOOART

TØJ & ACCESSORIES

Alt efter årstiden varierer udvalget af Zoobutikkens tøj og accessories. Vi går fra vinterens varme vanter til sommerens solbriller med fokus på både at have noget til Havens mindste og største gæster. Vi fører vilde t-shirts og trøjer helt op til voksenstørrelser, hvor mærket Magic er med sort/hvid dyremotiver, der får farver så snart solens stråler rammer den! 

Inden for tekstiler til børn finder du mærker som Småfolk og kollektionen "Dyr" af Danefæ. Savle- og hagesmækker findes i mærket ZOO-design, da produktet kombinerer kvalitet og funktionalitet, hvilket er en fordel, når man har med de mindste at gøre.

ZOOLIVING

ZooLiving indeholder en masse skønne produkter til brug i hjemmet. Du vil genkende de klassiske figurer fra Kay Bojesen og de farverige elefanter fra verdens største udendørs kunstudstilling Elephant Parade. Udvalget byder også på termokopper, salt- og pebersæt, spisesæt til børn eller fleecetæpper – udvalget varierer, men der er altid fokus på bæredygtige produkter, der købes for at blive brugt.

Designet af de forskellige produkter er med inspiration fra både natur og dyr, så hvis termokoppen skal være fremstillet i bambusfibre, eller hvis du vil skifte hverdagsteen ud med isbjørnete, så finder du det i Zoo Shop.

I ZOO SHOP KAN DU

  • Besøge os i hele Havens åbningstid

  • Få 10 pct. rabat på dit køb ved forevisning af gyldigt årskort

  • Altid få pakket din gave ind

  • Få 30 dages fuld returret ved forevisning af kvittering

Ring på tlf. 72 200 200, hvis du har spørgsmål og ikke har mulighed for at besøge butikken.

Åbningstider

Zoobutikken åbner og lukker sammen med Haven.

SE ÅBNINGSTIDER

Find butikken

Zoo Shop findes lige ved siden af indgangen til Zoo.

KORT OVER ZOO