PÅSKEFERIE FOR HELE FAMILIEN I ZOO

PÅSKEFERIE I ZOO 24. MARTS-2. APRIL 2018

Påsken står i æggets tegn. I Zoo kan du blive ”ÆGspert” på alverdens æg. Hver dag kan du møde en zooformidler, der fortæller ved udvalgte æglæggende dyr. Støb et kolibriæg og få med hjem i en flot halskæde. Sammenlign æg fra æglæggende dyr eller deltag i æggedysten og vind flotte præmier. Du kan også deltage i Zoos ÆgZootiske show, der dagligt afholdes på Zooarenaen, hvor børnene dyster mod hinanden. 

Når det spæde forår spirer frem, kan du også være heldig at se forårets første dyreunger. Skinner solen, findes der mange steder i Zoo, hvor man kan nyde den, og skulle forårsvejret drille med en regnbyge, er der masser af spændende steder at søge ly.

PROGRAM

11.00-12.15 Rundvisning bag kulisserne (køb billet her)
11.30 Elefanter fodres (indenfor)
11.45 Dødningehovedaberne fodres 
13.10 Odderne får isæg
13.00 Hør om pingvinerne 
13.30 Rovdyrfodring (se skærm på dagen) 
14.00 Chimpanserne fodres
14.15 ÆgZootisk show på Zooarenaen
15.00 Bavianerne fodres
15.30 Keapapegøjerne beriges
16.00 De sydamerikanske dyr fodres (På pampassen)
16.30 Høre om flamingoerne

Der sker mange flere spændende ting i løbet af påskeferien, du finder det øvrige program for dagene her

MØD KYLLINGERNE I BØRNEZOO

BØRNEZOOSCENEN ALLE DAGE KL. 11-15

Kom og mød de helt nyudklækkede påskekyllinger og mærk deres bløde dun mellem fingrene på Børnezooscenen. Der sker altid noget spændende på Børnezooscenen, og vi kan slet ikke få nok af glade spørgelystne børn - så kom over og lær en masse om husdyrene.

Foråret er kommet, og med det følger nye legesyge gedekid - hop ind til dem og kom helt tæt på.

PROGRAM

Kl. 11.00 Mød kaninerne (kun hverdage)
Kl. 11.30-12.30 Mød kyllingerne 
Kl. 13.00 Hjælp med at fodre grisene
Kl. 13.30-14.30 Mød kyllingerne
Kl. 14.45 Fodring af køerne

HYGGELIGT PÅSKEVÆRKSTED

ZOOLAB ALLE DAGE KL. 10.30-17.30

Gå på opdagelse i Zoolab og undersøg æg fra alverdens dyregrupper. Kig nærmere på de ægzootiske samlinger og se forskellene på æggenes form, farve og størrelse. Bliv forundret over forskellen på de små æg fra verdens mindste fugl kolibrien og de store æg fra verdens største fugl strudsen.

Du kan også klippe et flot gækkebrev, og i gipsværkstedet kan du støbe dit eget smukke kolibriæg, som du kan tage med hjem.

ÆGZOOTISK SHOW FOR BØRN

ZOOARENAEN ALLE DAGE KL. 14.15

Ved du hvordan krokodillens æg eller skildpaddens rede ser ud? Og ruger pingvinen på sine æg? Vær med til at gætte og dyste mod hinanden til det store ÆgZootiske show på Zooarenaen hver dag i påsken, hvor fire børn ad gangen dyster mod hinanden som ægzootiske dyr og samtidigt bliver klogere på nogle af de æglæggende dyr.

 

FORÅRSSTEMNING I ZOOSHOPPEN

ZOOSHOPPEN KRIBLER MED FORÅRSVARER

Kom ind forbi Zooshoppen og se de mange spændende forårsvarer. Er du lækkersulten har vi DARE TO EAT's lækre sunde snacks på økologisk dadler, ristede nødder og insektmel. 

Du kan også finde produkter fra Bybi af lokalt produceret honning. Er du rigtig forårskåd, kan du prøve at skifte chipsposen ud med Insektsnack - ristede melorme med smag af chili eller sour creme.

FANTASTISK FORÅRSTILBUD TIL DIG
Mangler du værtindegaven til påskefrokosten, eller lidt forårsstemning til terrassen, så er årets dyrekrukker lige noget for dig. Du får 20% rabat på krukkerne t.o.m. den 15. april. Tilbuddet gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Forårstilbud i Zoobutikken

KOM MED PÅ SÆRRUNDVISNING

ALLE DAGE KL. 11

Vil du med helt ind i hjertet af Zoo, hvor foderet bliver tilberedt, og de store mængder kød og grøntsager bliver opbevaret? Vil du se den veludstyrede klinik, hvor dyrlægerne opererer slangens briller? Og vil du se dyrenes transportkasser og høre, hvordan dyrene trænes til at gå i kasserne selv? Kom med på en rundvisning i åbningstiden, hvor det ikke handler så meget om dyr, men om Zoos hjerte og maskinrum. Billetten koster 80 kr. og er ex. entré til Zoo.

Køb billet til rundvisning

SE ÆG-KLÆKNING LIVE

FØLG MED PÅ ÆGGE-TV HJEMMEFRA

Kom i påskesteming hjemmefra og følg med på live ægge-tv, hvor du kan se årets små gule påskekyllinger komme ud af deres skal. Du kan også følge med, når der klækkes leopardgækkoer og skægagamer.

Se ægge-tv

BØRNEBILLET

Spring køen over og køb din børnebillet til Påske i Zoo på forhånd.

Pris
DKK 105,-

VOKSENBILLET

Spring køen over og køb din voksenbillet til Påske i Zoo på forhånd.

Pris
DKK 195,-