o

Kom med til tigertræning i Zoo

Kom med bag kulisserne når Zoo inviterer indenfor til en oplevelse helt på tæt. I København Zoo lever nogle af verdens fantastiske kattedyr, og du kan være med når dyrepasserne træner dem.

Kom i træning med verdens største kattedyr
Zoo åbner dørene for en lille skare, der kan komme til træning med tigeren. Morgenen starter med en lille morgenrundvisning forbi de morgenfriske dyr. Vi kommer blandt andet forbi løverne, og du får et fascinerende indblik i de store kattedyrs liv. Herefter går turen omkring amurleoparderne, der er blandt verdens mest truede dyr. Hør om de plettede rovkatte og lær, hvordan og hvorfor Zoo træner Havens kattedyr. Når grundprincipperne bag træningen er gennemgået, kommer I til at overvære træningen af en af Zoos tigre. Oplev fx hvordan tigrene trænes til at blive vejet, få taget blodprøver og blive givet vacciner samt bedøvelse. Når træningen er overstået, lukkes tigrene ud i udeanlægget, hvor de ofte kan nydes i leg. Du er velkommen til at blive resten af dagen og opleve nogle af de mange andre dyr Zoologisk Have har at byde på.

Praktisk info:

Pris: DKK 375 per person
Medlemspris: DKK 300 per person
Tid: kl. 9.00-10.00
Mødested: indgangen

Entré til Zoo er inkluderet i prisen

 

Kom lige til døren
Zoologisk Have ligger godt placeret på grænsen mellem Frederiksberg og Valby, med gode muligheder for offentlig transport lige i nærheden. Du kan fx tage toget til Valby eller Hovedbanegården og her fra bussen næsten lige til døren. Du kan også køre i bil til Zoo og parkere på nogle af de mange parkeringspladser i området. Frederiksberg Kommune tilbyder 2 timers gratis parkering. Du kan læse mere om parkeringsforhold og transport til Zoo her


Køb billet til tigertræning