o

Kom helt tæt på pungdyrene

Hvordan føles det at røre ved en vombat, en tasmansk pungdjævel eller kænguru? Og hvad kendetegner de forskellige arter? Det, og meget mere kan du opleve i ZOOs tasmanske område.

KOM HELT TÆT PÅ DE TASMANSKE DYR OG FÅ EN UNIK OPLEVELSE

Findes der en bedre måde at starte morgenen på end en tur gennem ZOOs tasmanske område? Her kan du få et unikt indblik i dyrepassernes arbejde og komme helt tæt på vombatterne, de tasmanske pungdjævle, wallabier og kæmpekænguruer.

Du får mulighed for at fodre dyrene og komme om bag kulisserne, hvor vores dyrepasser viser og forklarer dyrenes anatomi og specielle kendetegn. Dyrepasseren vil også fortælle, hvordan ZOO arbejder med dyrene. Vidste du for eksempel, at ZOO er det eneste sted uden for Australien, hvor tasmanske djævle har ynglet?

Det, og meget mere, lærer du om, når dyrepasseren fortæller spændende og sjove historier fra deres arbejde med dyrene.

”Det var bare så godt. Fantastisk oplevelse at komme helt tæt på de søde skønne dyr. Glæder mig til jeres næste arrangement.”

Carin Nielsen, deltager i 'Tæt på de tasmanske pungdyr'

GÅ PÅ OPDAGELSE I HAVEN

Når du bliver sluppet af dyrepasseren og forhåbentlig er blevet en oplevelse rigere, har du mulighed for – på egen hånd – at gå ud og opleve Havens andre fascinerende dyr med ny viden i bagagen.PRAKTISK INFO

PRIS: DKK 650 per person

MEDLEMSPRIS: DKK 600 per person

TID: Kl. 8.45-10.00

MØDESTED: Indgangen 

ALDERSGRÆNSE FOR DELTAGELSE: Min. 12 år

Entré til Zoo er inkluderet i prisen

 

FIND VEJ TIL ZOO

Zoologisk Have ligger centralt placeret på toppen af Valby Bakke med flere muligheder for offentlig transport lige i nærheden. Kommer du i bil, er der parkeringspladser i området og Frederiksberg Kommune tilbyder to timers gratis parkering.

Du kan læse mere om parkeringsforhold og transport til Zoo her


Køb billet

MØD PINGVINERNE

Har du lyst til at lære mere om Havens pingviner, og høre dyrepasseren fortælle om sit arbejde, samtidig med du får muligheden for selv at være med til at fodre pingvinerne, så er "Mød pingvinerne" noget for dig. 

Læs mere