o

Mød giraffen i Zoo

Det er en helt særlig oplevelse at stå i girafstalden og række foder frem til Zoos meter høje giraffer. Oplev, når de bukker sig ned og med deres lange tunger spiser foderet fra dine hænder. Hvis du er heldig, kommer zebraerne også hen og hilser på.

"En super god oplevelse for både store og små. Alt var som det skulle være - tak."
Jennifer Mary Lehm, deltager i 'mød giraffen'.

Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og om hvordan man giver dyrene foderet korrekt. Hør en masse spændende og sjove historier fra arbejdet med girafferne og lær hvordan du kan kende dyrene fra hinanden ved hjælp af pletterne.

Husk praktisk tøj og fodtøj, der gerne må blive snavset.

En giraffodring kan fx bruges som en pauseaktivitet i forbindelse med blandt andet møder.

Praktisk info:

For private:

Hvornår: se kalender for ledige tider
Tid:
kl. 11.15-12.00
Pris:
DKK 325 per person
Medlemspris:
DKK 250 per person
Mødested:
Zoos indgang

For grupper/virksomheder:

Hvornår: På hverdage efter aftale
Tid: Efter aftale
Varighed: En halv time
Antal: Op til 15 personer
Pris: DKK 4.000 inklusive moms

Bemærk! Grupper der vil booke et møde med giraffen, men ikke er i Haven i forbindelse med et møde, arrangement eller selskab, betaler en særentré på DKK 100 per person, såfremt gruppen ønsker at benytte Haven udover ved selve fodringen. Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.


Køb billet her

ZOO FRA GIRAFPERSPEKTIV

 

"Der er altid en god grund til at tage en tur i Zoo – et af mine absolut yndlingssteder i København. Lige nu er det ‘Porten til Savannen’, hvor du fra girafperspektiv kan få et helt unikt overblik over de mange forskellige dyr, som hygger sig sammen i Søndermarken, samt det nye område ‘Tasmanien’ med de tasmanske pungdjævle, kænguruer og vombatter, hvor du nu kan gå ind til de to sidstnævnte. Og så er der selvfølgelig den nye og sjældne okapiunge, der på mange måder er et lille mirakel."

Københavnerguiden LoveCopenhagen

Hele artiklen fra LoveCopenhagen

MØD PINGVINERNE

Kan du ikke få nok af dyr, så er det et møde med pingvinerne i Zoo den helt rigtige oplevelse. Hør om dyrepassernes arbejde med de særlige pingviner og vær selv med når de skal fodres.

Læs mere og køb billet

TÆT PÅ DE TASMANSKE PUNGDYR

Vidste du at Zoo er det eneste sted udenfor Australien, hvor man har haft succes med at få tasmanske djævle til at yngle? Du kan lære meget mere om de Havens forskellige pungdyr med med en morgenrundvisning i det tasmanske område.

Læs mere og køb billet