o

Mød giraffen i ZOO

Det er en helt særlig oplevelse at stå i girafstalden og række foder frem til ZOOs meter høje giraffer. Oplev, når de bukker sig ned og med deres lange tunger spiser foderet fra dine hænder. Hvis du er heldig, kommer zebraerne også hen og hilser på.

Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og hvordan man giver dyrene foderet korrekt. Hør en masse spændende og sjove historier fra arbejdet med girafferne og lær hvordan du kan kende dyrene fra hinanden ved hjælp af giraffens pletter.

Husk praktisk tøj og fodtøj, der gerne må blive snavset.

En giraffodring kan fx bruges som en pauseaktivitet i forbindelse med blandt andet møder.

PRAKTISK INFO


For private

HVORNÅR: Se ledige tider via linket nedenfor

TID: Kl. 11.15-12.00

PRIS: DKK 325 per person

MEDLEMSPRIS: DKK 250 per person

MØDESTED: ZOOs hovedindgang


For grupper/virksomheder

HVORNÅR: På hverdage efter aftale

TID: Efter aftale

VARIGHED: En halv time 

ANTAL: Op til 15 personer

PRIS: DKK 4.000 inkl. moms

Bemærk! Grupper, der vil booke et møde med giraffen, men ikke er i Haven i forbindelse med et møde, arrangement eller selskab, betaler en særentré på DKK 100 per person, såfremt gruppen ønsker at benytte Haven ud over ved selve fodringen. Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.


Køb billet her

ZOO FRA GIRAFPERSPEKTIV

 

"Der er altid en god grund til at tage en tur i Zoo – et af mine absolut yndlingssteder i København. Lige nu er det ‘Porten til Savannen’, hvor du fra girafperspektiv kan få et helt unikt overblik over de mange forskellige dyr, som hygger sig sammen i Søndermarken, samt det nye område ‘Tasmanien’ med de tasmanske pungdjævle, kænguruer og vombatter, hvor du nu kan gå ind til de to sidstnævnte. Og så er der selvfølgelig den nye og sjældne okapiunge, der på mange måder er et lille mirakel."

Københavnerguiden LoveCopenhagen

Hele artiklen fra LoveCopenhagen

MØD PINGVINERNE

Kan du ikke få nok af dyr, så er det et møde med pingvinerne i Zoo den helt rigtige oplevelse. Hør om dyrepassernes arbejde med de særlige pingviner og vær selv med når de skal fodres.

Læs mere og køb billet