o

Kom tæt på dyrene i Zoo

Hos Zoo kan du komme helt tæt på dyrene, for hvad går de egentlig rundt og laver når vi ikke er der? Zoo tilbyder flere forskellige arrangementer, hvor du kan komme tæt på livet i Zoo og opleve de mange spændende dyr. Har du fx gået og drømt om, hvordan det ville være at holde et firben eller at fodre girafferne eller pingvinerne, så har du muligheden med vores arrangement ’tæt på dyrene’.

"Det var alt i alt et fantastisk arrangement med en meget kompetent og engageret dyrepasser. Man følte sig virkelig som en del af teamet og en-til-en oplevelsen med pingvinerne var absolut unik. Jeg kunne simpelthen komme der hver morgen."

Gæst ved pingvinmøde

Zoo har hver dag masser af spændende arrangementer og oplevelser, hvis du har lyst til at opleve Zoo på en sjov og anderledes måde. Der findes mange faste arrangementer, som du kan opleve ved et ganske almindeligt besøg i Haven, men vi har også specielle arrangementer som skal bookes på forhånd – dem kan du læse mere om nedenfor.

Zoo tilbyder følgende ’tæt på dyrene’ arrangementer:

Klik ind på de forskellige arrangementer for at læse mere om f.eks. tid og varighed. Besøg af Zoos dyr foregår uden for Zoo, det vil sige at dyrene kommer til jer. De andre arrangementer foregår alle i Zoologisk Have København.

Bemærk, at grupper der ikke er i Haven i forbindelse med et møde, arrangement eller selskab, betaler en særentré på DKK 100 per person, såfremt gruppen ønsker at benytte Haven udover ved selve arrangementet.

Fødselsdag, fest eller møde
At komme tæt på dyrene i Zoo er ikke noget alle har prøvet og det er derfor en oplagt mulighed for at give ens gæster en unik oplevelse. Book arrangementet som en del af en fødselsdagsfest, polterabend, konference eller noget helt tredje og sæt lidt kulør på dagsordenen. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for ideer til dit næste arrangement, vi hjælper gerne med at skræddersy dagen efter dine ønsker.

Andre kurser
Hos Zoo kan vi tilbyde et væld af arrangementer, foredrag og kurser som alle kan bringe dig lidt tættere på vores mange dyr. Er I f.eks. på udkig efter noget der kradser lidt i hjernen, så undersøg vores foredrag for private, hvor vi fortæller forskellige anekdoter og historier om livet i Zoo.

Derudover tilbyder vi også mere seriøse kurser, som eksempelvis fobibehandling og faglig håndtering af dyr. Her kan vi hjælpe dig med at komme din fobi for dyr til livs. Vi garanterer, at du ikke vil komme i kontakt med dyrene, medmindre du selv ønsker dette.

Kom nemt til oplevelserne i Zoo København
Zoologisk Have i København har en dejlig central placering, der gør det nemt at komme til og fra Haven. Bussen kører lige til døren, og vi har masser af parkeringspladser i området, så det er heller ikke noget problem at tage bilen hen for at opleve vores fantastiske dyr. Læs her mere om parkering i Zoo.

Er du ikke en del af en gruppe kan du desuden følge med på Zoos webshop, hvor der jævnligt udbydes billetter til oplevelser tæt på dyrene for både voksne og børn.


Kontakt og booking

DYREPASSER FOR EN DAG

Har du en fascination for dyr og det arbejde, der ligger bag at passe nogle af Havens spændende dyr? Så har du nu muligheden for at gå i dyrepasserens fodspor og være med til at løse nogle af de daglige arbejdsopgaver, der er nødvendige, når man beskæftiger sig med alverdens forskellige dyr.  

Læs mere om dyrepasser for en dag

KOM HELT TÆT PÅ GIRAFFEN

Kom helt tæt på det langhalsede dyr, når Zoo inviterer indenfor til en morgen i selskab med girafferne. Vær med til at fodre dyrene, mens dyrepasseren indvier i sjove historier og spændende fakta om giraffen.

Læs mere og køb billet

MØD PINGVINERNE

Vær med når pingvinerne skal fodres! Som noget særligt har du mulighed for at være med til at forberede foderet og efterfølgende håndfodre de pingvinerne.
Du kan læse mere om arrangementet og købe billet her.

Læs mere om mødet med pingviner

OPLEVELSER MED KRYB OG KRAVL

Vil du give dine medarbejdere, kolleger eller venner chancen for at komme tæt på de krybende og kravlende dyr i rolige og trygge omgivelser, er 'oplevelser med kryb og kravl' en oplagt mulighed.
Læs mere og kontakt os her.

Læs mere og kontakt

VÆR MED NÅR TIGEREN TRÆNES

Kom i Zoo og lær meget mere om hvorfor og hvordan dyrepasserne træner og beriger tigrene. På turen kommer I forbi løver og amurleoparder, hvor der venter spændende historier fra arbejdet med Havens store kattedyr.

Læs mere og køb billet

TASMANIEN RUNDT

Kom med på en morgentur rundt i Zoos tasmanske område og mød de pungdyr, der lever her. Du kan lære meget mere om både wombats, wallabies og tasmanske djævle.
Læs mere om arrangementet og se om der er ledige billetter her. 

Læs mere