o

Kom tæt på dyrene i ZOO

FÅ ÉN PÅ OPDAGEREN

Hos ZOO kan du komme helt tæt på dyrene! Måske du tænker over, hvad de egentlig går rundt og laver, når vi ikke er der? ZOO tilbyder flere forskellige arrangementer, hvor du kan komme tæt på livet i ZOO og opleve de mange spændende dyr. Har du for eksempel gået og drømt om, hvordan det ville være at holde et firben eller fodre girafferne eller pingvinerne, så har du muligheden.


KOM TÆT PÅ DYRENE

ZOO har hver dag masser af spændende arrangementer og oplevelser. Der findes mange faste arrangementer, som du kan opleve ved et ganske almindeligt besøg i Haven, men vi har også specielle arrangementer, som skal bookes på forhånd – dem kan du læse mere om nedenfor.

ZOO tilbyder følgende ’tæt på dyrene’-arrangementer:

FØDSELSDAG, FEST ELLER MØDE

At komme tæt på dyrene i ZOO er ikke noget alle og enhver har prøvet. Det er derfor en oplagt mulighed, at give ens gæster en unik oplevelse. Book arrangementet som en del af en fødselsdagsfest, polterabend, konference eller noget helt tredje og sæt lidt kulør på dagsordenen. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for ideer til dit næste arrangement, vi hjælper gerne med at skræddersy dagen efter dine ønsker.

ANDRE KURSER

Hos ZOO kan vi tilbyde et væld af arrangementer, foredrag og kurser som alle kan bringe dig lidt tættere på vores mange dyr. Er I f.eks. på udkig efter noget, der kradser lidt i hjernen, så undersøg vores foredrag for private, hvor vi fortæller forskellige anekdoter og historier om livet i ZOO.

Derudover tilbyder vi også mere seriøse kurser, som eksempelvis fobibehandling og faglig håndtering af dyr. Her kan vi hjælpe dig med at komme din fobi for dyr til livs. Vi garanterer, at du ikke vil komme i kontakt med dyrene, medmindre du selv ønsker dette.

KOM NEMT TIL OPLEVELSERNE 

Zoologisk Have i København har en dejlig central placering, der gør det nemt at komme til og fra Haven. Bussen kører lige til døren, og vi har masser af parkeringspladser i området, så det er heller ikke noget problem at tage bilen hen for at opleve vores fantastiske dyr. Læs her mere om parkering i ZOO.

Er du ikke en del af en gruppe kan du desuden følge med i ZOOs webshop, hvor der jævnligt udbydes billetter til oplevelser tæt på dyrene for både voksne og børn.


Se alle dyreoplevelser