o

Oplev Zoo efter lukketid

Kom i Zoo og oplev den helt særlige rolige stemning, der præger Haven efter lukketid.

"Vi har nu i flere år i træk været i Zoo efter lukketid, og hver eneste gang er det bare et super hyggeligt arrangement."

Gitte Nielsen, KEA - Københavns Erhvervsakademi, gæst til rundvisning

Mens tusmørket falder på, guider en zoomedarbejder jeres gruppe rundt i en ellers mennesketom Have. Men Zoo er på ingen måde øde. Mens de dagaktive dyr er ved at gå til ro, pibler de nataktive dyr frem. I skumringen høres løvens dybe aftenbrøl, imens de ellers lidt sky ulve lusker rundt på aftenpatrulje. I elefanthuset hygger de store dyr sig med aftenens snack, og udenfor daser søløverne søvnigt på klipperne. I Tropezoos dunkle afkroge summer der af krybende liv, og i Regnskovshallen piler et par bæltedyr rundt i deres søgen efter føde.

På en rundvisning i Zoo efter lukketid oplever I den særlige forvandling fra dag til nat i dyreriget. Udover de nataktive dyrearters ofte usete adfærd sættes stemningen af zoomedarbejderens hemmelige historier og sjove anekdoter fra den gamle have.

"Vi kunne ikke have ønsket os en bedre guide - super frisk, engageret, glad og tog sig tid til alle spørgsmål, selv fra de små børn på 5 år."

Maria Hansen, Aviator Personaleforening, gæst til rundvisning

Undervejs er du velkommen til at stille alle de spørgsmål du vil og derved hjælpe zoomedarbejderen med at skabe en uforglemmelig oplevelse. Da vi arbejder med levende dyr vil ikke to rundvisninger være de samme, men variere i forhold til vejret, nyt i Zoo og dyrenes aktiviteter.

I vintermånederne foregår rundvisningerne primært i Zoos bygninger som Den Arktiske Ring, Girafhuset, Tropezoo, Elefant- og Primathuset.

Mad og drikke:

I forbindelse med rundvisningerne vil der være mulighed for at bestille forplejning – alt fra sandwich til gourmetmiddag. Se mere om middagene.

Hvornår: Alle dage året rundt
Tid: Efter Zoos lukketid
Varighed: 2 timer
Antal: max 180 personer (ved større grupper, opdeles der i hold af max 35 personer)
Pris: DKK 250 per person, dog minimum DKK 5.000 (prisen er inkl. en kildevand)


Kontakt og booking