o

Polterabend i Zoo

Kender du en der snart skal giftes, en ven eller en veninde, så kan en polterabend i Zoologisk Have være en rigtig god måde at starte dagens festligheder på.
Zoo giver Jer muligheden for, at komme helt tæt på dyrene og få en unik oplevelse som den kommende brud eller brudgom sent vil glemme.


Få en anderledes oplevelse
Med et polterabend arrangement i Zoo, får I en unik og anderledes oplevelse, som I ikke vil finde andetsteds i København. I kan for eksempel lære, hvordan I får dyr til at samarbejde, så bruden eller brudgommen får en mild forberedelse på ægteskabet. Udover selve arrangementet er I velkomne til at tage en picnickurv og et tæppe med, og slå jer ned i Haven og nyde en god frokost når arrangementet er overstået.
Læs mere om vores polterabendpakke nedenfor.


Det praktiske omkring polterabend i Zoo
Hvis I vælger at starte Jeres polterabend i Zoo København, er det nemt at komme hertil, både med offentlig transport og bil, da vi er placeret centralt i København. Der er masser af gode parkeringsmuligheder tæt på Haven, og offentlig transport går lige til døren.

Polterabend kan holdes i Zoo, lørdage på udvalgte datoer. Alle arrangementerne starter klokken 11 og varer cirka tre timer. De tre timer inkluderer aktiviteter med dyrene, besøg i Zoo tårnet og tid til at gennemføre dysten, som I bliver sendt ud på.

En polterabend i Zoo København koster DKK 2.250 for 10 personer, og der tillægges en ekstrabetaling på DKK 155 for yderligere deltagere. I har dog max mulighed for at have 25 deltagere per polterabend.

Da Zoo arbejder med levende dyr, skal der gøres opmærksom på, at der kan komme ændringer i programmet. Derudover er det ikke tilladt at møde beruset op eller medbringe egen alkohol i Haven.

 

Sådan forløber dagen
En dag med polterabend i Zoo starter klokken 11, hvor man møder op ved Zoologisk Haves indgang og møder en af vores dygtige medarbejdere. Herefter følges I ned til kamelerne, hvor I får mulighed for eksempelvis at træne eller fodre dyrene.

Efter I har oplevet kamelerne, bliver I sendt ud i Haven til en dyst. I får poletter til Zoo tårnet med samt noget mousserende vin. I får her muligheden for at opleve Zoo på en anderledes og udfordrende måde, når I står overfor en række sjove opgaver der skal lede frem til svaret på den endelige gåde, der skal løses i dysten.
Når I har løst dysten, kan I gå op i Zoo tårnet og nyde udsigten udover København, hvor I samtidig har mulighed for at nyde jeres mousserende vin.

I er efterfølgende meget velkomne til at bruge resten af dagen i Zoo eller tage videre til andre aftalte arrangementer rundt omkring i byen.

Kontakt os for spørgsmål eller yderligere info på 72 200 203 (mandag - fredag 9.00-16.00) eller skriv til booking@zoo.dk

Mails besvares så vidt som muligt indenfor 24 timer på hverdage.


BOOK EN POLTERABEND