o

Oplevelser med kryb og kravl i Zoo

Lyder et møde med slanger, øgler og kakerlakker spændende, eller rejser hårene sig i nakken på dig og dine venner? I rolige og trygge rammer tilbyder vi jer en spændende mulighed for at møde dyr, der ofte vækker stærke følelser. Under kyndig vejledning fra en zoomedarbejder vil I møde dyrene sammen og få mulighed for at hjælpe hinanden.

"Kæmpe stor ros til Helle fra os alle. Vi er så stolte af, at vi fik rørt og holdt en masse kryb og kravl, som vi aldrig havde troet, vi ville turde. Og hun formidlede alt så interessant og spændende!"

Carina Stigborg, Karrusel Forlag

Mødet med dyrene er for mange en overvældende oplevelse og derfor respekterer vi altid deltagernes individuelle grænser. Det anbefales ikke at deltage, hvis man er ramt af fobier. Her anbefales i stedet kurset om fobibehandling.

Hvornår: Aftales nærmere
Tid: Aftales nærmere
Varighed: 1 time
Antal: Op til 25 personer per hold
Pris: 0-10 personer kr. 3.500. For øvrige deltagere betales kr. 250 pr. person.

Entré er inkluderet i prisen.

Bemærk! Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.

Arrangementet kan tilpasses større grupper. Få mere information og bestil på booking@zoo.dk eller ring på 72 200 203 på hverdage mellem kl. 9 og 16.

Læs her, hvis du er interesseret i andre tæt på dyrene oplevelser.


Kontakt og booking

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN