o

Guidet tur i åbningstiden

Livet i Zoo er forunderligt. Har du nogensinde undret dig over om Zoo er mere end bare en samling dyr, eller hvad det kræver at holde eksotiske dyr i fangenskab? Så tilbyder vi dig og dine gæster at få svarene. På en guidet tur i Zoo fortæller Zoos dygtige medarbejdere om livet på Valby bakke, hvor eksotiske dyr siden 1859 har fascineret ædle fruer, sprudlende teenagere og energiske børn.

Det at tilhøre toppen af gamle Zoos i Europa, giver Zoo en helt unik mulighed for at vise jer hvordan Zoo har udviklet sig fra en sæl i en balje vand, til et internationalt anerkendt dyreanlæg med blandt andet dyrevelfærd i højsædet. Zoos medarbejdere arbejder tæt på dyrene og har rygsækken pakket med gode historier, sjove fakta og nutidig videnskab som garanterer jer en anderledes oplevelse, der vil blive husket.

"Det var en fornøjelse at kunne medbringe kunder til en god og velorganiseret oplevelse. De to dyrepassere, der stod for rundvisningen, var fremragende til at informere og underholde."
Gitte Hamann Pedersen, Nykredit, gæst til rundvisning

Årstiderne påvirker livet i Zoo, derfor kan vi tilrettelægge rundvisningen således at der tages hensyn til vejr, dyrenes aktivitetsniveau og nyheder i Zoo. I regnvejr, sne og kulde kan zoomedarbejderne åbne op for dyrehusene og tage jer med ind i tropen, hos elefanter, aber, giraffer eller flodheste. I de varme sommermåneder kan der være mulighed for at se bavianerne sidde højt på klipperne og nyde solens sidste stråler eller se søløverne der ligger på land og tørrer pelsen. Uanset vind og vejr så er der altid noget at opleve i dyrenes verden.

PRAKTISK INFO:

PRIS: DKK 150 per person, dog minimum DKK 3000

VARIGHED: 1 time

ANTAL: maks. 40 personer

Adgang til ZOO før eller efter rundvisningen: DKK 100 pr. person.

Du kan også komme på guidet tur i Zoo efter lukketid.

I forbindelse med møder og konferencer er en guidet tur en oplagt mulighed for at supplere dagsordenen med et andeledes fagligt pust, en afslappet og hyggelig måde at få strukket ben på eller I kan invitere familien ind til en spændende oplevelse efter en arbejdsom dag.


Kontakt og booking