Oplevelser for grupper i Zoo

Er I en gruppe der har arrangeret et besøg i Zoo, og har I lyst til at opleve Haven på en anderledes måde, så har vi flere forskellige arrangementer vi kan tilbyde. Prøv en af Zoos gruppeoplevelser og lær f.eks. hvorfor bavianers bagdele er røde og hvorfor de forskellige anlæg er indrettet som de er, eller prøv at fodre vores pingviner eller giraffer. Mulighederne er mange og vi hjælper jer gerne med at planlægge, hvordan jeres besøg i Haven skal se ud.

Kommer I som en gruppe til Zoo, kan det være en god start eller afslutning på dagen at samles til en af vores oplevelser for grupper. Så er der lidt ekstra oplevelser at fordøje inden man forsætter dagens agenda.

Zoo tilbyder følgende oplevelser for grupper:

Det varierer fra oplevelse til oplevelse, hvor stor en gruppe man kan være, men læs mere om de forskellige arrangementer samt deres priser og varighed ved at klikke dig ind på den ønskede oplevelse.

Oplev Zoo på en anden måde
Om I er en gruppe af venner eller veninder, en virksomhed eller noget helt tredje, så er vores oplevelser for grupper en god og anderledes måde at opleve Zoologisk Have på. Arranger f.eks. en rundvisning i Zoo efter lukketid, hvor I vil hurtig opleve den ro der ligger sig over Haven. I vil stille og roligt kunne gå rundt og lytte til de spændende historier vores medarbejder fortæller.

"Det var en fornøjelse at kunne medbringe kunder til en god og velorganiseret oplevelse. De to zoomedarbejdere, der stod for rundvisningen, var fremragende til at informere og underholde."

Gæst ved rundvisning

Har I derimod lyst til at høre et af vores foredrag, så har vi mange spændende emner på programmet, lær f.eks. hvor mange gange i døgnet en hanløve kan parre sig og hør samtidig en masse sjove anekdoter fra livet i Zoo.

"Dejligt æggende titel og foredragsholderen gjorde det spændende, informativt og med stor viden, som samtidig var humoristik præsenteret."

Anne Løhr, gæst ved foredrag

I kan også prøve noget helt andet, f.eks. en dyst i Zoo. Her kan I komme rundt i Haven på en sjov og spændende måde, opleve dyrene og få vækket konkurrencegenet hos kolleger, venner eller familie! Hvem mon der vinder dysten?

Kom til Zoo i samlet flok
Er I mange der skal mødes fra nær og fjern til et af vores arrangementer i Zoo, så ligger Zoologisk Have i København meget centralt. Der går bybusser lige til døren, og der har masser af muligheder for parkering i området. Vi vil sørge for at tage imod jer ved jeres ankomst, så vi sammen kan gå hen til det ønskede arrangement.

Bemærk, at grupper der ikke er i Haven i forbindelse med et møde, arrangement eller selskab betaler en særentré på DKK 100 per person, såfremt gruppen ønsker at benytte Haven udover ved selve gruppeoplevelsen. Ved ’Dyst i Zoo’ er entré til Haven inkluderet i prisen.

I er velkommen til at kontakte os, hvis I er interesseret i at høre mere om jeres muligheder eller vil booke et af vores arrangementer.


KONTAKT OG BOOKING

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN