o

Hold jeres børnefødselsdag i Zoo

Hvis dit barn er helt vild med dyr og har en drøm om at være dyrepasser eller om at komme helt tæt på kryb og kravl, kan en børnefødselsdag i Zoologisk Have være en rigtig god løsning. Med en børnefødselsdag i Zoo får børnene mulighed for at gå på oplevelse i dyrenes forunderlige verden og lære om både dyr og natur.

HOLD FØDSELSDAG SOM DETEKTIV ELLER DYREPASSER
Zoo tilbyder tre typer af børnefødselsdage, som er tilpasset børnenes alder og interesseområder, så de får mest ud af dagen. Der er mulighed for at holde børnefødselsdag i Zoo hele året rundt. Dog er der nogle af vores børnearrangementer der kun holdes i weekenden, mens andre afholdes alle ugens dage.

Zoo tilbyder følgende tre typer af børnefødselsdage:

Hvis I vil se, hvad den enkelte fødselsdag inkluderer, kan I læse mere på den enkelte aktivitet. Her kan I også få oplysninger om, hvor mange der kan deltage, samt hvad prisen er for en af vores børnefødselsdage i Zoologisk Have.

DERFOR ER BØRNEFØDSELSDAG I ZOO EN GOD IDE
Zoologisk Have er kendt som Københavns mest besøgte dyreattraktion og har mere end 150 års erfaring i at arbejde med dyr. Derudover har vi mere end 3.500 dyr fordelt på 250 forskellige arter, som giver jer rig mulighed for at gå på opdagelse i Haven både før og efter børnefødselsdagen. Her har I chancen til at hilse på vores skønne flodheste, de langhalsede giraffer eller sjove hoppende kænguruer.

Vi får rigtig mange børn på besøg i Zoo, og vi elsker at viderebringe vores viden til dem på en måde, så de forstår det, vi har derfor også sørget for at vores arrangementer til tilpasset børnene. Alle vores medarbejdere er parate til at lære børnene om både dyr og natur i en øjenhøjde de forstår, så børnene kan gå hjem med en spændende oplevelse rigere end da de kom.

"Det var et super arrangement. Zoomedarbejderne gjorde en stor indsats for at holde styr på 8-årige børn, som alle ville røre dyrene. Virkelig godt håndteret af meget hjælpsomme og søde medarbejdere."
Tine Lassen, forælder ved børnefødselsdag

Derudover er der masser af mulighed for at aktivere børnene med nogle af vores mange tilbud til netop børn. Arrangerer man børnefødselsdag i Haven i løbet af sommeren eller i skolernes ferier, holder vi mange arrangementer som børnene kan deltage i efter fødselsdagens planlagte program er overstået. Dette kan være arrangementer som ansigtsmaling, se dyrene blive fodret eller klappe geder.

Har du spørgsmål til børnefødselsdag i Zoo, kan du læse vores svar på de mest almindeligt stillede spørgsmål her; Zoos FAQ til børnefødselsdag.

NEMT AT KOMME TIL ZOO
Da Zoologisk Have ligger centralt placeret i København, er det nemt at komme frem og tilbage til Haven. Hvis I er med bil, er der rig mulighed for at parkere på en af de mange omkringliggende parkeringspladser. Hvis I derimod er flere der skal af sted og har valgt at komme med offentlig transport, så er dette heller ikke et problem. Bussen går nemlig lige til hovedindgangen af Zoologisk Have.


Book din børnefødselsdag