o

Oplevelser for børn i Zoo

Hvis Jeres børn skal have oplevelser de kan huske, så er Zoologisk Have i København et oplagt sted at tage hen. Zoo udbyder nemlig en lang række oplevelser der er i børnehøjde, og hvor de vil lære en masse om både dyr og natur samtidig med at de hygger sig.

Hvilke oplevelser kan dine børn få?
Zoo tilbyder en række forskellige aktiviteter som børn kan have stor glæde af. Om det er en børnefødselsdag, der skal holdes, en uge i sommerferien, hvor der skal laves noget sjovt og spændende, eller om man ønsker at være dyrepasser for en dag, er det noget Zoo kan hjælpe med.

"Zoocamp er et helt igennem fantastisk arrangement med fantastiske medarbejdere til at gennemføre det. Min datter glæder sig så snart campen er færdig til næste ferie, hvor hun kan komme på Zoocamp igen. Både for at lære om dyr og være sammen med dyr, men især også for at gense zoocampguiderne og lære nye venner at kende."

Forælder til Zoocampdeltager

Zoo tilbyder bl.a. følgende oplevelser for børn:

De fleste af aktiviteterne kan bookes hele året rundt, og vi anbefaler at I senest booker jeres arrangement 8-14 dage før det skal afholdes. Priser samt præcis tidsbestilling kan ses på de enkelte oplevelser.

Zoo tager forbehold for ændringer i programmet, da vi arbejder med levende dyr. Vi skal dog nok altid sørge for at jeres børn får en sjov og anderledes dag i Zoo.

Hvilke børn kan deltage i Zoos oplevelser?
Børn i alderen 4-14 år kan deltage i vores forskellige børnearrangementer i Zoo. Nogle af arrangementerne er dog primært beregnet til børn i en hvis aldersgruppe for at sikre, at de får mest ud af oplevelsen.

Hvis I for eksempel ønsker at holde børnefødselsdag som dyrepasser, så er dette arrangement primært beregnet til børn i alderen 8-14 år. Dette er fordi dagen kan kræve et vist fokus, koncentration samt håndtering af kryb og kravl.

Hvad får I med?
Der er mulighed for tilkøb ved de forskellige oplevelse. Hvis I holder en børnefødselsdag, hvor man vil være dyrepasser, er der mulighed for f.eks. at tilkøbe boller, kage og pølsehorn. 

Nogle af oplevelserne, som f.eks. hold fødselsdag som dyredetektiv, indeholder desuden en lille gave til hver af børnene. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at indholdet variere fra oplevelse til oplevelse, og det er en god ide at klikke ind på den enkelte oplevelse for at se, hvad der er inkluderet i prisen og hvad der skal tages med hjemmefra. Husk at man er også altid meget velkommen til at medbringe egen madpakke og slå sig ned et sted i haven og nyde den.

Skulle I have nogle spørgsmål, er I selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på 72 200 203 for at høre nærmere.

Nemt at komme ud og hjem
Zoologisk Have er centralt placeret i København, og det er derfor nemt at komme til både med bil og offentlig transport.
Der er rig mulighed for, at parkere tæt på Haven, og bussen køre lige til hovedindgangen, så det bliver næsten ikke nemmere for dig og dine børn at komme frem til Haven.

Læs meget mere om hvad I kan lave i Zoo med børn her:


I ZOO MED BØRN