o

Foredrag for virksomheder og grupper i Zoo

Uanset om I er på udkig efter et indslag til et teambuildingarrangement, en pause med overraskende indhold i forbindelse med en temadag eller måske et fyraftensmøde, kan et foredrag i Zoo være lige det, der skal til.

Alle foredragene tager udgangspunkt i dyrenes verden, og vi vælger selvfølgelig de historier, der er relevante for netop jeres situation. Eksempelvis kan en temadag om trivsel på arbejdspladsen krydres med et indslag om trivsel blandt dyrene i en moderne zoologisk have. Uanset om det handler om dyr eller mennesker, så er nøgleordene når det gælder trivsel, nemlig bl.a. gode relationer i ”flokken”, synlig ledelse og inspirerende rammer. En anderledes faglig tilgang til et allerede kendt emne kan medvirke til eftertanke uden den løftede (og belærende) pegefinger – ikke mindst når der tilsættes et stænk humor.

”Jeg var spændt på hvordan mine kollegaer ville modtage foredraget, da de på forhånd var lidt skeptiske over at skulle sidde stille en hel time. Heldigvis var deres tilbagemeldinger meget positive, og flere var blevet overrasket over, at de rent faktisk fandt dyrehistorierne interessante og inspirerende."

Medarbejder på Glostrup Amtssygehus

Et foredrag om forandring og nye udfordringer i Zoologisk Have kan også være en overraskende og relevant oplevelse. En moderne Zoo står nemlig ofte over for nye udfordringer, hvor dyr skal introduceres til nye anlæg, dyreflokke skal have ny leder eller daglige rutiner udføres på nye måder. Hvordan håndteres disse udfordringer bedst muligt, og hvordan bruges erfaringerne efterfølgende? Det er blot nogle af de emner, foredraget omhandler.

Er I en gruppe medarbejdere, der til daglig arbejder med sikkerhed, vil I helt sikkert finde foredraget Sikkerhed blandt dyr og mennesker i Zoo spændende. I kommer til at høre dramatiske historier om beredskabet i Zoo, men også gæsternes, medarbejdernes og dyrenes sikkerhed vil blive belyst ved hjælp at vilde, sjove og pudsige anekdoter.

Som indledning til firmafesten eller julefrokosten er foredraget Sex i dyrenes verden en oplagt mulighed for at bringe deltagerne i feststemning. Vi kan også love, at der bliver noget at tale om til den efterfølgende middag med historier som hanbavianen, der kigger på bagdele for at finde de bedste hunner, og hanmarsvinet der bogstavelig talt sætter ”prop” i hunnen efter parring, for at undgå at andre hanner kan komme til.
Efter foredraget er der selvfølgelig mulighed for at opleve dyrene live – ofte med ganske andre øjne.

”Foredrag to go”

Zoos foredragsholdere besøger gerne jeres virksomhed, hvis I, i forbindelse med en temadag, et dagsmøde eller noget helt tredje, har brug for et utraditionelt indslag, der tager udgangspunkt i dagens tema. Vi tilpasser oplægget, så varighed og indhold matcher jeres behov og ønsker og medbringer gerne et par levende dyr som ekstra krydderi.

"Besøget var en kæmpe success, og formidlerne var meget kompetente, pædagogiske og tålmodige. Jeg vil anbefale alle biblioteker et sådant arrangement."

Deltager på bibliotek

Praktisk info

Hvornår: Alle dage
Tid: Aftales nærmere
Varighed: 1 time
Antal: Op til 140 personer ved afholdelse i Zoo
Priser I Zoo: 0-20 personer kr. 4.000. For øvrige betales 100 kr. pr. deltager

Ønskes besøg i Haven før eller efter arrangementet betales en særentré på DKK 100 per person.

Priser ud af huset: DKK 10.000 + kørsel*
(*Sjælland DKK 475, Fyn DKK 1725, Jylland DKK 2950)

 

Foredragsholdere:

Susanne Bang er biolog og har været ansat i Zoologisk Have siden 1995, hvor hun startede som underviser i Skoletjenesten. I dag er hun kursusansvarlig i Zoo og holder foredrag og teambuilding for en lang række virksomheder.
Derudover har hun arbejdet med hvalregistrering i Nordnorge, Grønland og USA og været guide på krydstogter i farvandene omkring Grønland. I 2007 deltog hun i Galathea 3-ekspeditionen, hvorfra hun dagligt skrev indlæg for Zoologisk Have, København og Jyllandsposten.

Mikkel Georg Schultz er uddannet lærer og har været ansat i København Zoo i 10 år. Mikkel startede i Zoos skoletjeneste, hvor han delte ud af sine gode pædagogiske evner. Senere blev Mikkel ansat i Zoo som kursusmedarbejder, hvor han i dag bl.a. arbejder med fobikurser og teambuilding. Derudover holder Mikkel også foredrag i Zoo og er speaker på særlige rundvisninger.

Rikke Bydam er miljøkoordinator og har været ansat i Zoologisk Have siden 2000. Hendes daglige funktioner er blandt andet at varetage Zoos miljøledelsessystem, holde styr på forbruget af el, vand og varme samt sikre at Zoo hele tiden har miljø og miljøforbedringer inde under huden.
Rikke er uddannet Cand. Techn. Soc. fra RUC, og har tidligere arbejdet i Tivoli med miljøcertificering.

Carsten Grøndahl er dyrlæge – uddannet for 30 år siden og har en Ph.d. i bedøvelse og smertebehandling. Han har arbejdet som lektor på den kongelige Veterinær og Landbohøjskole i en årrække og har været ansat i Zoo i 20 år. Carsten Grøndahl underviser andre zoodyrlæger i avancerede bedøvelser – giraf, elefant, næsehorn osv. ved workshops og summer schools og konferencer. Carsten er i dag Zoos chefdyrlæge. Carsten er en rutineret foredragsholder for dyrlæger, dyrlægestuderende, læger, veterinærsygeplejersker og Zoovenner. I 2017 blev han hædret med Danske Dyrlægers Forsikringsforenings Hæderspris.

 

Zoo tilbyder følgende foredrag for virksomheder og grupper:


KONTAKT OG BOOKING

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN