o

Foredrag i Zoo

FOREDRAG TIL VIRKSOMHEDER OG GRUPPER
Zoo har en række dygtige foredragsholdere, der har deres daglige gang i den gamle have og blandt alle dens mange dyr. Hverdagen i Zoo byder på mange spændende og interessante oplevelser og Zoos medarbejdere kommer helt tæt på dyrene og er med hos dem i tykt og tyndt. Mange af de ting vi ser hos dyrene går igen i den menneskelige dagligdag, og vores foredrag har derfor naturligvis en dyrevinkel på livet og verden. Fortællingerne omfatter blandt andet usædvanlige anekdoter fra den enestående dagligdag i Zoo og videnskabelige fakta om dyrs og menneskers adfærd og behov. Vi vender tingene lidt på hovedet og giver stof til eftertanke.

"Dejligt æggende titel og foredragsholderen gjorde det spændende, informativt og med stor viden, som samtidig var humoristik præsenteret."
Anne Løhr, gæst ved foredrag

Gør foredraget ekstra specielt og kombiner det med en tur rundt i Zoo, hvor I kan se forskelige dyr og anlæg med helt ny viden i baghovedet. I kan eventuelt tilkøbe en guidet tur, hvor en zoomedarbejder tilføjer endnu flere spændende historier om livet og dagligdagen i Zoo for både dyr og mennesker.

Vores foredrag foregår som udgangspunkt i Zoo, men efter ønske kan vores foredragsholdere komme til jer.

Se her hvilke foredrag der udbydes til virksomheder og grupper

FOREDRAG TIL PRIVATE
Interne og eksterne foredragsholdere krydrer aftener med deres unikke viden om naturen og dyreverdenen. Zoo har tidligere haft fornøjelsen af at kunne præsentere foredragsholdere såsom Anders Kofoed, Mogens Trolle, Carsten Grøndahl, Eske Willerslev og Jens Olesen. Et foredrag i Zoo tager udgangspunkt i naturens og dyrenes forunderlige verden, hvor de tilhørende tages med på en rejse der både underholder, forbløffer og fascinerer.

"Personalets imødekommenhed medvirkede til en god stemning, og det var dejligt, at tidspunkterne blev holdt. Line Friis er en fantastisk foredragsholder som er levende, engageret, glad og med god humor."
Birgit Bugge-Hansen, gæst ved foredrag

Vores foredrag har stor variation i emnerne, så der er foredrag for enhver smag. Med et foredrag hos Zoo er der mulighed for at blive underholdt, følge med i den nyeste viden og opdatere sig på Zoos eksisterende, nyeste eller kommende tiltag. Zoo sætter rammerne for disse foredrag der kradser lidt i hjernen.

Vil du vide hvad vi har på programmet lige nu? Så kan du følge med på webshoppen for aktuelle foredrag.

Skal I til foredrag hos Zoo, så kan I tage bilen. Der findes parkeringspladser både på pladsen lige overfor Zoos hovedindgang eller på de omkringliggende veje. Er I med offentlig transport, kører bussen lige til døren.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN