EN MAGISK AFTEN PÅ SAVANNEN

I det sene forår og i sommermånederne kan du og dine kollegaer opleve en magisk aften på Zoos savanne.

Se aftensolens stråler bade det bakkede landskab i et gyldent skær og spot flodhestene, når en kærkommen kølig brise får dem til at komme prustende op til overfladen. Oplev næsehornene, der dovent vifter fluer væk med halen, og hør løven i det fjerne, når den med sit dybe gutturale brøl ønsker aftenen velkommen.

På en savanneaften i Zoo kan du invitere dine medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere med på en stemningsfyldt og spændende rejse med et særligt afrikansk program. Via veloplagte speaks og oplæg får I et fascinerende indblik i dyrenes dagligdag på savannen, I møder afrikanske dyr som giraffer, næsehorn, zebraer, strudse og flodheste, og I får lov at være med på første række, når dyrene bliver aktiveret.

PRAKTISK INFO

HVORNÅR: Aftales nærmere (forår og sommermåneder)
TID: kl. 18.00-21.00 eller kl. 19.00-22.00 afhængig af Zoos åbningstid
VARIGHED: 3 timer
ANTAL: Max. 750 personer
PRIS: 350 kr. pr. voksen / 250 kr. pr. barn (3-11 år) dog min. 55.000 kr.
INKLUSIV: Prisen inkluderer en voucher per person (over 3 år) til en værdi af 100 kr., der kan benyttes i udvalgte af Havens kiosker og i Zooshoppen.

OBS! Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.

Få mere information på booking@zoo.dk eller 72 200 203


Kontakt og booking

Savannen fra girafperspektiv

 

"Der er altid en god grund til at tage en tur i Zoo – et af mine absolut yndlingssteder i København. Lige nu er det ‘Porten til Savannen’, hvor du fra girafperspektiv kan få et helt unikt overblik over de mange forskellige dyr, som hygger sig sammen i Søndermarken."

Københavnerguiden LoveCopenhagen

LÆS HELE ARTIKLEN FRA LOVECOPENHAGEN