o

En magisk aften på Savannen

I det sene forår og i sommermånederne kan du og dine kollegaer opleve en magisk aften på Zoos savanne.

Se aftensolens stråler bade det bakkede landskab i et gyldent skær og spot flodhestene, når en kærkommen kølig brise får dem til at komme prustende op til overfladen. Oplev næsehornene, der dovent vifter fluer væk med halen, og hør løven i det fjerne, når den med sit dybe gutturale brøl ønsker aftenen velkommen.

På en savanneaften i Zoo kan du invitere dine medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere med på en stemningsfyldt og spændende rejse med et særligt afrikansk program. Via veloplagte speaks og oplæg får I et fascinerende indblik i dyrenes dagligdag på savannen, I møder afrikanske dyr som giraffer, næsehorn, zebraer, strudse og flodheste, og I får lov at være med på første række, når dyrene bliver aktiveret.

Zoo sætter også den store sorte gryde over og serverer en lækker afrikansk savanne-ret. Inviterer din virksomhed børnene med, åbner vi desuden op for Børnezooscenen, hvor børn i alle aldre blandt andet kan producere afrikanske smykker og nøgleringe af æggeskaller fra strudseæg. Udforsk skind og kranier fra savannens dyr og lav et armbånd af skind fra afrikanske dyr.

  • Hvornår: Aftales nærmere (forår og sommermåneder)
  • Tid: kl. 18.00-21.00 eller kl. 19.00-22.00 afhængig af Zoos åbningstid
  • Varighed: 3 timer
  • Antal: Max. 700 personer
  • Pris: 350 kr. pr. voksen / 250 kr. pr. barn (3-11 år) dog min. 55.000 kr. (inkl. afrikansk ”savannegryde”) Drikkevarer afregnes efter forbrug på aftenen.
  • Tilkøb: Insekter – en sprød snack. Udvalg af stegte insekter. En zoomedarbejder tilbereder lækkerier i form af stegte, saltede græshopper, melorme eller kakerlakker. Pris: kr. 10.000

OBS! Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.

Få mere information på booking@zoo.dk eller 72 200 203


Kontakt og booking

Savannen fra girafperspektiv

 

"Der er altid en god grund til at tage en tur i Zoo – et af mine absolut yndlingssteder i København. Lige nu er det ‘Porten til Savannen’, hvor du fra girafperspektiv kan få et helt unikt overblik over de mange forskellige dyr, som hygger sig sammen i Søndermarken."

Københavnerguiden LoveCopenhagen

LÆS HELE ARTIKLEN FRA LOVECOPENHAGEN