OPLEV UNIKKE TIMER I SELSKAB MED FASCINERENDE DYR

Du kan leje hele Zoo for en aften og opleve nogle magiske, stemningsfyldte og fuldstændig unikke timer i selskab med fascinerende og eksotiske dyr fra hele verden.

Ikke uden grund kaldes den gamle Zoologiske Have på toppen af Valby bakke for det vildeste sted i byen. Næsten 4.500 individer fordelt på ca. 250 arter skaber de altid nærværende og levende rammer for fantastiske oplevelser i den gamle Have. Den unikke aftenstemning er forbeholdt jer, når Zoo åbner dørene for jer alene.

Se med, når Zoos dyrepassere aktiverer et væld af vilde dyr og hør spændende og sjove historier om dyrene og deres liv i Zoo fra Havens dygtige formidlere.

Hvis I lejer Zoo for en aften, har I hele aftenen for jer selv, hvor I på egen hånd går rundt til de forskellige dyr og aktiviteter. Rundt omkring i Haven vil Zoos engagerede medarbejdere lave aktiviteter for både børn og voksne. Ud over spændende fodringer og fortællinger, er der også mulighed for at fordybe sig i aktiviteterne på scenen i Børnezoo eller i Zoolab.

En aften, hvor I lejer Zoo, kan tilbydes grupper fra 200 til 5000 personer alt efter hvilken type arrangement i vælger, så næsten kun fantasien sætter grænser for, hvem I kan invitere. I forbindelse med arrangementet er der forplejning når Zoo enten sætter den store gryde over eller åbner spisestederne, hvor der blandt andet kan købes mad og drikke.

Kommer man i bil er der parkering tæt ved, på de mange holdepladser udenfor Zoo og på de omkringliggende veje. Derudover kører bybusserne flere gange i timen til og fra indgangen til Zoo.

PRAKTISK INFO:

HVORNÅR: Aftales nærmere
TID: kl. 18.00-21.00 eller 19.00-22.00 afhængig af Zoos almindelige åbningstid
VARIGHED: 3 timer
ANTAL: varierer i forhold til valg af arrangement
PRIS: Fra DKK 150 pr. person. Dog minimum 55.000 DKK. kontakt ZOO og hør nærmere
INKLUSIV: for nogle af arrangementtyperne er voucher med i prisen – se nærmere på det enkelte arrangement

 

ER DU INTERESSERET I AT VIDE MERE OM AT LEJE ZOO FOR EN AFTEN?
Zoos Salg & Booking afdeling sidder klar til at hjælpe dig med information og inspiration til jeres særlige aften i Zoo. Du kan læse mere om de enkelte aftentyper ved at klikke dig ind på hver enkelt længere nede på siden. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 72 200 203 alle hverdage fra kl. 10-14, eller sende en mail på booking@zoo.dk – mails besvares så vidt som muligt indenfor 24 timer på hverdage.


Kontakt Salg & Booking

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN