o

FIRMAFEST I ZOO

Vil du invitere dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere til en uforglemmelig fest i unikke omgivelser, har Zoo det du skal bruge. Med en fest i Zoologisk Have, vil I få et udsøgt måltid tilberedt af Havens dygtige kokke. 

FIRMAFEST - FEST MELLEM DYRENE!
Det er ikke mange, der ved at man kan holde fest hos Zoo i et af vores lækre lokaler, men det er faktisk muligt. Vi sørger for det hele, både mad, lokale, opdækning samt afrydning, så I kan slappe af og nyde festen og hinandens selskab.

Som noget særligt har vi i Zoo fx sammensat to typer af aftener med en middag blandt nogle af Havens forunderlige dyr. Med en middag i Den Arktiske Ring eller middag i Elefanthuset, får I en oplevelse udover det sædvanlige, når I sidder I tæt på vores fantastiske isbjørne med udsigt til deres leg og udfoldelser i bassinet, eller kan holde øje med elefanternes færden når aftenen falder på.

Derudover er I altid velkomne til at tage en tur rundt i Haven, såfremt at firmafesten afholdes inden for Zoos åbningstid. Ellers så er der mulighed for at tilkøbe forskellige oplevelser. I kan fx komme på en guidet tur i Haven efter lukketid, hvor en af Zoos kompetente formidlere vil tage jer med rundt i Haven og underholde jer med sjove og opsigtsvækkende fakta og historier om nogle af de mange dyr, der lever i Zoologisk Have. I kan også prøve en oplevelse med kryb og kravl, hvor jeres mod vil blive testet – tør du holde en slange? Dette sker selvfølgelig altid i trygge rammer og der er intet pres.

En firmafest kan bestå af få eller mange forskellige elementer – det er helt op til jer. Vi står gerne til rådighed for at hjælpe jer med at lave den ideelle fest for lige netop jeres firma. Vi har færdige løsninger, men I kan også sammensætte jeres egen dag.

KOM NEMT FREM TIL FIRMAFESTEN
Zoo har en fantastisk placering centralt i København, hvilket gør at det er nemt at komme frem og tilbage fra Zoo med både bil og offentlig transport. Der er flere bybusser, der holder tæt på indgangen til Zoo. Har man valgt at tage bilen, så er der også mulighed for parkering både på parkeringspladsen overfor indgangen til Zoo eller på de omkringliggende veje. Læs mere om parkering i Zoo.

PRAKTISK INFO:

"Middag i Den Arktiske Ring eller Elefanthuset"

HVORNÅR: Aftales nærmere
TID: start tidligst efter Zoos almindelige lukketid
VARIGHED: 6 timer
MENU: buffet efter aftenens tema inkl. kaffe/te med dagens sødt
DRIKKEVARER: hvid- og rødvin, isvand, øl og sodavand 
ANTAL: min. 25 personer til fuld pris – max afhænger af valg af arrangement, se nærmere under det enkelte arrangement
PRIS PER VOKSEN: DKK 1695 per person inkl. moms
PRIS PER BARN (3-11 ÅR): børn betaler halv pris – for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn

INKLUSIV: Eget lokale og opdækning. Herudover velkomst m/saltet snack, buffet eller tre-retters menu, kaffe/the med dagens sødt.

VIL DU VIDE MERE OM FIRMAFEST I ZOO?
Du kan læse meget mere om Middag i Elefanthuset eller i Den Arktiske Ring ved at klikke dig ind på det enkelte arrangement længere nede på siden. Du kan også finde information omkring arrangementerne, samt priser og indhold ved at downloade pdf for middag i Den Arktiske Ring eller pdf for middagsselskab i Elefanthuset.
Zoo tilbyder også andre former for middagsselskaber i Havens øvrige selskabslokaler. Disse muligheder kan du læse mere om under middag i Zoo.

Har du brug for mere information om vores arrangementer eller har du specielle ønsker til netop din firmafest, så kontakt Salg & Booking på 72 200 203 eller mail booking@zoo.dk. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem kl. 9 og 16, og mails forsøges besvaret indenfor 24 timer på hverdage.


Kontakt Salg & Booking

MIDDAG I DEN ARKTISKE RING

Tag dine kollegaer med til en mindeværdig oplevelse hvor isbjørnenes fantastiske anlæg danner rammen for en middag i godt selskab. Zoo sørger for alt det praktiske, så I bare kan komme og nyde aftenen.

Du kan læse mere her omkring priser og arrangementsinformationer for en middag i Den Arktiske Ring. 

Læs mere

MIDDAG I ELEFANTHUSET

Oplev en særlig aften i selskab med Zoologisk Haves prægtige elefanter. Du kan invitere kollegaer til en god middag i anderledes omgivelser, der nok skal give jer noget at tale om til middagen. 

Læs mere her om at holde firmafest med en middag i Elefanthuset i Zoo. 

Læs mere

MIDDAGSSELSKAB I ZOO

Skal du holde firmafest og har du lyst til at give dine kollegaer en oplevelser lidt ud over det sædvanlig, så er en fest i Zoo det helt rigtige valg. 

Se mere her om dine muligheder for at holde middagsselskab i Zoo. 

Læs mere

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN