FIRMAARRANGEMENT I ZOO

Oplevelser, middage og mødefaciliteter i alle størrelser – for bare at nævne et par af de enestående muligheder, som Zoo tilbyder din virksomhed. Uanset lejligheden, sætter Zoo en enestående ramme om jeres firmaarrangement. Vi tilbyder skønne omgivelser, smagfuld forplejning – fra sandwichs til gallamiddag, kaffe og kage til stor buffet – og ikke mindst en masse fantastiske dyr. Alt sammen placeret på de mest usædvanlige 110.000 kvadratmeter i Danmark.

Med et firmaarrangement i Zoo har I mange forskellige muligheder for at lave et arrangement der passer jer og vi hjælper gerne med forslag til aktiviteter i Zoo eller med at skræddersy dagen efter jeres ønsker. Vi har adskillige oplevelser, som man med fordel kan kombinere sin middag eller fest med. Derudover har vores selskabslokaler en helt speciel atmosfære, der løfter enhver forretningsfrokost, personalemiddag, reception eller julefrokost. Og så er der udsigt til dyrene, følg med i de afrikanske løvers færden, vink til en dykkende arktisk isbjørn eller beundre vores kameler der slapper af i sandet.

Vi har også mange andre muligheder for både store og små firmaarrangementer, hvis man vil give sine kolleger, kunder og/eller samarbejdspartnere en uforglemmelig oplevelse. Man kan f.eks. også holde møde, selskab eller måske invitere kollegaerne på rundvisning i Zoologisk Have efter lukketid. Vil du høre nærmere om dine muligheder for et firmaarrangement, så kontakt os på 72 200 203 eller booking@zoo.dk.

FÅ ELEFANTER TIL BORDS
Lad Zoo skabe rammerne om jeres næste firmaevent og kom helt tæt på dyrene. I vil få en uforglemmelig dag, hvor I har mulighed for at koble faglighed med oplevelser ud over det sædvanlige. Vi hjælper gerne med forslag til aktiviteter eller andre inputs.

Arranger f.eks. en middag i det nye elefanthus. Her vil I spise sammen med elefanterne – en oplevelse, hvor alle sanser kommer i brug. Skøn udsigt til dyrene, oplev lugtene og lydende samt smagen af den udsøgte mad, som vores dygtige kokke har tilberedt. Man kan sige, at I får elefanterne til bords ved dette arrangement. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra events, hvis der også skal være nogle aktiviteter enten før eller efter maden.

Et andet arrangement kan være, hvor I starter dagen med en lækker brunchbuffet, efterfulgt af en af vores teambuilding arrangementer. Ved denne kombination kan man, når den officielle del af programmet er overstået, invitere familien en tur ind i Zoologisk Have, hvor I kan hygge og nyde de mange utrolige dyr. Vi har faktisk 3.500 dyr fordelt over 250 forskellige arter, så der er masser at kigge på.


NEM TRANSPORT TIL OG FRA ZOO
Skal jeres næste firmaarrangement holdes i Zoologisk Have København, så kan I sagtens lade bilen stå hjemme og tage offentlig transport. Der er flere busser der kører til Zoo og endda nogle der stopper lige foran hovedindgangen. Vælger I at tage bilen er der også mulighed for parkering i området, både på parkringspladserne lige udenfor Zoo, men også på de omkringliggende veje. Sørg dog for at stille parkeringsskive og evt. købe billet, da Frederiksberg tilbyder 2 timers gratis parkering, og man for timer derudover skal have en billet.


Kontakt og booking

FIRMAFEST I ZOO

Hold fest for kolleger og medarbejdere i Zoo, og lad os sørge for god mad og flotte lokaler. I har samtidig mange muligheder for at kombinere jeres fest med en af Havens mange udbud, som fx en guidet tur eller oplevelser helt tæt på krybende og kravlende dyr. 

Læs mere om firmafest i Zoo

LEJ ZOO FOR EN AFTEN

Oplev stemningen i Zoo efter lukketid. Inviter medarbejdere og kolleger til en unik aften i Zoo, hvor I har Haven og dens mange spændende dyr for jer selv. 

Læs mere om at leje Zoo for en aften

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN