o

Elefantfødselsdag

Pris: DKK 1.250


Vælg tidspunkt:


Tillæg

Her kan du tilkøbe yderligere billetter

Alm. entrébilletter børn
100 DKK
OBS! Dette er KUN entrébillet (ikke fødselsdagspakke). Ekstra børneboksmenu tilvælges længere nede.

Entrébilletter voksne
180 DKK
Entrébillet til voksen v. fødselsdag
Tilvalg

Her kan du tilkøbe forplejning til din fødselsdag.

Kaffe to go
31 DKK
1 kop kaffe to go

Chokolademuffin
20 DKK
1 stk. chokolademuffin

Juice
15 DKK
1 stk. brikjuice

Sandwich
48 DKK
1 stk. sandwich - udvalg på dagen

Elefantfødselsdag ekstra barn
99 DKK
Ekstra børneboksmenu til børnHOLD BØRNEFØDSELSDAG DET VILDESTE STED I BYEN!
Zoos familiespisested Provianten har fået et fødselsdagshjørne, hvor du kan holde årets fødselsdag for dyreglade børn. Hjørnet har plads til 20 børn og bookes på forhånd. Grundpakken er inkl. børneboksmenu til 10 børn. I har bordene i halvanden time. Når I ankommer til Zoos indgang, skal I henvende jer i informationen, der vil guide jer til Provianten, hvor fødselsdagsbordet står klar til en hyggelig dag. Fødselsdagspakken er inkl. en børneboksmenu til hvert tilmeldt barn med nuggets, dyrefritter, ketchup, grøntsagsstænger, og en vand. Der er en fødselsdagsgave til fødselaren fra Zoo, ligesom alle børn i selskabet får en lille overraskelse med hjem til minde om en god dag i Zoologisk Have.
Ved bookning af fødselsdagspakken, er der samtidig mulighed for at tilkøbe chokolademuffins.

BEMÆRK:
Fødselsdagen afvikles på egen hånd.

Grundprisen er inkl. børneboksmenu til 10 børn.

Fødselsdagspakken er eksklusiv entré til Haven. Fødselsdagen kan kun bookes ved samtidig anvendelse af gyldig billet eller årskort til Zoo for alle deltagere, eller som tilkøbspakke til én af Zoos andre fødselsdagspakker. Bestilles elefantfødselsdag som tilkøb til en af Zoos andre børnefødselsdage (Kryb & Kravl, Dyredetektiv eller Fødselsdag i Tropezoo), skal der blot bookes børneboksmenuer til det ønskede antal børn, da entré inkluderes eller tilkøbes på selve børnefødselsdagspakken.

FØDSELSDAG TIL GLÆDE FOR BÅDE BØRN OG DYR
De vilde elefanter er truede. Når du booker Zoos elefantfødselsdag, støtter du med 50 kr. arbejdet med bevarelsen af elefanterne i naturen. I Pilanesberg Nationalpark i Sydafrika gør rangerne et stort stykke arbejde for at beskytte de vilde dyr mod fx krybskytteri. Dét arbejde støtter du, når I holder børnefødselsdagen i Provianten. Du kan læse mere om projektet i Pilanesberg her, og se hvordan Zoo deltager i arbejdet for bevarelsen af de truede dyr.

Normal pris

Medlemsnummer

Tak for din indtastning! Du kan nu købe denne vare til medlemspris.

Der er ikke nok billetter tilbage til den forespørgsel du laver

Tak!

Gå til Oplevelser for børn