o

ZOO I SYDAFRIKA

I over 10 år har Zoo haft en samarbejde med den sydafrikanske nationalpark Pilanesberg, hvor vi blandt andet har etableret en forskningsstation til fordel for de truede næsehorn og giraffer. Læs mere om projektet, og få muligheden for at være med.

ZOO I PILANESBERG

PADDER I DANMARK

Zoos arbejde med tudser og frøer involverer blandt andet opdræt i Zoo, habitatpleje og deltagelse i at udgrave nye vandhuller. Læs mere om arbejdet med tudser og frøer.

PADDER I DANMARK

MOSKUSOKSER I GRØNLAND

Zoo er involveret i forskning omkring moskusoksernes adfærd og kortlægning af deres sæsonbestemte vandringer i verdens største nationalpark i Nordøstgrønland. Læs mere om projektet.

MOSKUSOKSER I GRØNLAND

SKABERAKTAPIR I MALAYSIA

Siden 2001 har Zoo deltaget i tapirforskning. Det nuværende forskningsprojekt går ud på at undersøge mulighederne for at bruge radiomærkning af tapirerne i den tætte skov. Læs mere om tapirforskningen.

SKABERAKTAPIR I MALAYSIA

GYLDNE LØVEABER I BRASILIEN

Siden 1996 har Zoo doneret penge, bistået med zoologisk vejledning og deltaget i et avlsprogram, der skal redde løveaben fra at uddø i naturen. Projektet er en succes, men fremtiden er usikker. Læs mere om projektet her.

GYLDNE LØVEABER I BRASILIEN

BIOLOGISK BEKÆMPELSE PÅ BORNEO

Zoo er drivkraft bag et succesrigt forsøg med at erstatte sprøjtemidler med biologisk bekæmpelse af skadedyr. Læs mere om projektet her.

BIOLOGISK BEKÆMPELSE PÅ BORNEO

CHIMPANSER

Zoo er involveret i forsknings- og bevaringsarbejde med chimpanser både i Europa og ude i verden. Læs meget mere om chimpanseprojekterne.

CHIMPANSER